Άξιζε κάτι καλύτερο από την ισοπαλία ο Διαγόρας

Ζάκυνθος-Διαγόρας Βραχνεΐκων 2-2 (44′ πεν., 55′ πεν. Κούνια / 13′ Γ. Παπαδόπουλος, 17΄ Σταυρόπουλος)

Αν και προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, ο Διαγόρας δεν κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» από την Ζάκυνθο, όπου τελικά ήρθε ισόπαλος με 2-2.

Στο 13’ λεπτό και μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκολφινόπουλου, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του πορτιέρο των γηπεδούχων Θεοδωρόπουλου, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Σταυρόπουλος βγήκε στην πλάτη των αμυνομένων μετά την εκτέλεση φάουλ του Βλασόπουλου και με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Χρήστου Τσίκα.

Ο Διαγόρας συνέχισε να είναι απειλητικός και είχε 2-3 καλές στιγμές για ακόμα ένα τέρμα αλλά ήρθε σε μια κακή χρονική στιγμή το πέναλτι του Σταυρόπουλου επάνω στον Καψάσκη, με την Ζάκυνθο να μειώνει σε 1-2 με εκτελεστή τον Κούνια.

Με την έναρξη του β’ μέρους η Ζάκυνθος κέρδισε ξανά πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Διαγόρα, σε μια τραβηγμένη απόφαση, φέρνοντας το σκορ στα ίσα και πάλι με εκτελεστή τον Κούνια.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ : Θεοδωρόπουλος, Κολεβρής, Ματέους (67′  λ.τ. Καλλιβωκάς), Κούνια, Λόμπα, Μαρίνος (46′ Καρακούτης), Κωστάκης, Καψάσκης (91′ Γιοβάνης), Τελέν, Σούρμπης, Κονδύλης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ : Μπαρδάκης, Βασιλόπουλος, Γκολφινόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Λούσκος (87′ Κατσιγιάννης), Παπαδόπουλος (87′ Σπανός), Αλεξανδρής (58′ Καλιτσουνάκης), Βλασόπουλος, Σταυρόπουλος (80′ Ρούνης)