Άρης Πατρών: Άλλη μία ανανέωση, ψάχνει το “μπαμ”

Ο αρχηγός, Γιώργος Καταρτζόπουλος συνεχίζει στο «σπίτι» του, αφού όπου και αν πάει, όλοι οι δρόμοι στο τέλος καταλήγουν στο ίδιο σημείο, στα ίδια χρώματα, στο ίδιο σήμα.

Η ομάδα των Προσφυγικών σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr βρίσκεται αρκετά κοντά στην απόκτηση του Ηλία Γεωργόπουλου που θα μείνει ελεύθερος από το Πάτραι. Τον παίκτη “πολιορκεί” και ο Παναιγιάλειος, όπως έχουμε γράψει σε παλιότερο ρεπορτάζ.

Η σχετική ανακοίνωση για τον “Κοπιτσή”:

“Κάθε ομάδα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, τους δικού της νόμους, τους δικούς της «θρύλους». Και στην Πλατεία Ελευθερίας το όνομα «Καταρτζόπουλος» σημαίνει Άρης Πατρών. Οπότε, η ομάδα δεν πάει πουθενά χωρίς… Καταρτζόπουλο! Ο αρχηγός συνεχίζει στο «σπίτι» του, αφού όπου και αν πάει, όλοι οι δρόμοι στο τέλος καταλήγουν στο ίδιο σημείο, στα ίδια χρώματα, στο ίδιο σήμα.

Η ομάδα μας θα έχει και τη νέα σεζόν τον «Κοπιτσή» στην σύνθεση της και πάνω στην ψυχή του, στο πάθος του και την ανιδιοτελή αγάπη του για το σύλλογο, θα βασιστεί η διαδικασία ενσωμάτωσης των νέων παικτών, που θα έχουν δίπλα τους έναν υπερασπιστή που στο αίμα του κυλάει το αίμα του Άρη Πατρών.