Άρης Πατρών: Έρχονται δυνατές προσθήκες!

Έχει ξεκινήσει από αρκετά νωρίς ο σχεδιασμός του Άρη Πατρών για την νέα σεζόν, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να κλείσουν οι εκκρεμότητες για το ρόστερ της νέας περιόδου.

Το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας είναι εξαιρετικό, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν τρέξει με την ανανέωση του υπάρχον ρόστερ και την νέα χρονιά, καθώς έχουν μιλήσει σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές! Παράλληλα, έχουν συμφωνήσει με ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένονται να ενισχύσουν δυναμικά την ομάδα των Προσφυγικών και μένουν μόνο τα τυπικά και οι επίσημες ανακοινώσεις. Ένας από αυτούς σύμφωνα με πληροφόρηση του patragoal.gr είναι ο πολύπειρος φορ του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου με θητεία στην Παναχαϊκή, Γιάννης Σπανός, ενώ οι διερευνητικές επαφές είναι καθημερινές.

Το σίγουρο είναι πως η όρεξη των ανθρώπων μετά την πολύ καλή φετινή χρονιά που πραγματοποίησαν στην Α΄ Κατηγορία έχει… ανοίξει, με τον Άρη Πατρών να θέλει να πραγματοποιήσει ακόμη καλύτερη πορεία την νέα σεζόν με ότι αυτό συνεπάγεται. Τελευταίοι που ανανέωσαν ήταν οι Παναγιώτης Πανάρετος, Νίκος Δασουράς και Κώστας Μεντζελόπουλος.