«Άρπαξε» την ευκαιρία από τα μαλλιά o Κ. Γαλαριώτης

Δεν άργησε να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα τον ΠΑΣ Λαμίας, ο Πατρινός ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Γαλαριώτης. Ο ταλαντούχος άσος συμμετείχε τον Ιούλιο στην προετοιμασία της ομάδας και πολύ σύντομα ανακοινώθηκε η απόκτησή του κάνοντας το άλμα στο να αγωνιστεί στην Κ-19 του πρωταθλήματος της Super League.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Δαβουρλή Κ΄92 όπου και ήταν βασικό στέλεχος δεν στάθηκε εμπόδιο στην μετακίνηση του ταλαντούχου άσου στο σύλλογο της Λαμίας. Ο Γαλαριώτης άρπαξε… την ευκαιρία από τα μαλλιά, καθώς ο προπονητής του Αποστόλης Παπανικολάου τον είχε ξεκινήσει βασικό και στα έξι φιλικά ματς που έδωσε η ομάδα της Λαμίας στα πλαίσια της προετοιμασίας της.

Το Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα της Κ-19 στην Super Leauge 1 και ο ΠΑΣ Λαμία φιλοξενεί στην πρεμιέρα, στο «Αλέξανδρος Παπαγεωργίου» στα Καλύβια τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Γαλαριώτη να αναμένεται να κάνει σεφτέ στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Στην φωτογραφία διακρίνεται με τον Δημήτρη Ρέτσο του Ολυμπιακού στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων στο Καρπενήσι.