Άστον Μπέϊλι: «Είμαι πολύ ζεστός για τη δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου»

Ολοκληρώθηκε η πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη της Παναχαϊκής. Στη συζήτηση συμμετείχαν οι Άστον Μπέιλι, Πέτρος Σταθάκης, Γκας Καραγιάννης, ενώ συντόνισε τη διαδικασία ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Παναχαϊκής Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Στη συζήτηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του τύποι καθώς επίσης και φίλαθλοι της Παναχαϊκής που έθεσαν τα ερωτήματα τους στους αρμόδιους της διοίκησης.

Σε γενικές γραμμές ο Άστον Μπέιλι και ο Πέτρος Σταθάκης εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνουν για αρκετά χρόνια στο τιμόνι της ομάδας και μακροπρόθεσμα μέσω ενός συντονισμένου πλάνου να επαναφέρουν την Παναχαϊκή στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Ετοιμαζόμαστε με μεθοδικότητα. Θέλω να εγγυηθώ ότι δουλεύουμε και στο στήσιμο της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο, γιατί προέχουν τα μπαράζ. Ακόμα κι αν δεν ανέβουμε, θα παραμείνουμε στην ομάδα, αλλά δεν σκεφτόμαστε καν αυτό το ενδεχόμενο.

Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε για τη Super League 2, αλλά το κάνουμε σεμνά και διακριτικά. Γνωρίζαμε ότι ο κόσμος δεν θα επέστρεφε φέτος στο γήπεδο. Είναι ένα στοίχημα που θέλουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, πιστεύουμε στο brand name και είμαστε σίγουροι ότι αυτό που κάνουμε κάποια στιγμή θα αγκαλιαστεί απ’ όλους», τόνισε ο Πέτρος Σταθάκης.

Από την πλευρά ο Άστον Μπέιλι δήλωσε: «Θέλουμε να ασχοληθούμε με το γήπεδο και με πολλά άλλα, όμως δεν μπορούν να γίνουν σε μία νύχτα. Όλα έχουν ενδιαφέρον για εμάς. Δεν θέλουμε απλώς να έχουμε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Πρώτα πρέπει να τελειώσει η σεζόν.

Όσοι έχουν επιφυλάξεις για τα χρέη, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να έρθουν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα. Για εμάς η Παναχαϊκή είναι μακροπρόθεσμη επένδυση. Έχουμε μεγάλα σχέδια για το μέλλον, αλλά δεν βιαζόμαστε.

Είμαι πολύ ζεστός για τη δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου, αλλά είναι ένας μακροπρόθεσμος στόχος. Όλα τα αθλητικά πρότζεκτ του κόσμου στηρίζονται στη στήριξη των φιλάθλων».