Άτλας: Δύο μεταγραφές, αρκετές προωθήσεις, πανέτοιμος για μεγάλα πράγματα!

O Άτλα μετέχει για ακόμα μια χρονιά στη νέα Β΄ Κατηγορία, έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία του από πολύ νωρίς, με τον ίδιο τεχνικό τον κ. Βασίλη Μπαλατή. Για την ακαδημία από τη Λεύκα δεν αλλάζουν πολλά όσον αφορά τη φιλοσοφία της, με νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου να προωθούνται στην ανδρική ομάδα.

Ο Βασίλης Μπαλατής είναι ένας φιλόδοξος προπονητής, που με την δουλειά του πάντοτε, καταφέρνει να δημιουργεί μαχητικές ομάδες, που ξέρουν τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στόχος του είναι στα νέα παιδιά, να δίνει με πολύ αγάπη όλα αυτά που και ο ίδιος γνωρίζει και φυσικά να προσπαθεί, να τελειοποιεί τις δυνατότητες που έχουν σε αυτή την ηλικία.

Ο Άτλας έχει θέσει, ως κύριο στόχο της τη φετινή χρονιά, να κάνει μία καλή πορεία, να παίξει όμορφο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και ότι καλύτερο ας προκύψει. Κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο έγιναν δύο προσθήκες έμπειρων παικτών και αρκετές προωθήσεις. Πρόκειται για τους Ηρειώτη (από Άνω Καστρίτσι) και Μπαρούνη (από Φαραϊκό). Από τις υποδομές προωθήθηκαν οι Κυριαζόπουλος, Φλωράτος, Βασιλείου, Λιακόπουλος, Ξηνταρόπουλος, Ανδρουτσόπουλος και Μάρκος.

Ο Βασίλης Μπαλατής έκανε το σχόλιο του στο patragoal.gr για το ματς της πρεμιέρας:

«Επιτέλους ξεκινάμε. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει στο τιμόνι της έναν νέο και φιλόδοξο προπονητή. Εμείς έχουμε την ίδια φιλοσοφία, είμαστε έτοιμοι και ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, ώστε να το χαρούμε όλοι μας, που μας έλειψε τόσο καιρό να κάνομε αυτό που αγαπάμε».