Άτλας: Ολοκληρώθηκε με πολλά χαμόγελα, επιτυχίες, εκπλήξεις και ευχές η σεζόν των ακαδημιών (pics)

Με μια πολύ όμορφη οικογενειακή γιορτή, έπεσε η αυλαία της φετινής χρονιάς για την Ακαδημία του Atlas FC Sports.

Η χρονιά δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί απόλυτα επιτυχημένη, αφού στον απολογισμό που έγινε από τον κύριο Σκρέτα, παρουσιάστηκε το έργο και οι επιτυχίες κάθε τμήματος ξεχωριστά.

Οι κύριοι Σκρέτας και Κυρσανίδης, με την βοήθεια των εξαιρετικών συνεργατών ,που τους πλαισιώνουν (Παντελή Πεφάνη, Βασίλη Μπαλατή, Γιάννη Βογιατζή, Λεωνίδα Ραμπαβίλα, Κωνσταντίνο Στουπάκη, και Θανάση Πέτρου) κατάφεραν μέσα σε μια χρονιά, και μάλιστα τόσο δύσκολη (αφού είχαμε για πρώτη φορά στα χρονικά ολικό Lockdown στον αθλητισμό λόγω COVID-19), να πετύχουν την συντριπτική πλειοψηφία των στόχων που είχαν θέσει τον περσινό Σεπτέμβρη, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε θέματα υποδομών.

Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός την νέας χρονιάς, ευελπιστώντας ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για την ακαδημία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , βραβεύοντας ταυτόχρονα τους αθλητές, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Kος Άγγελος Δανιήλ , ο Aντιπεριφερειάρχης για θέματα δημόσιας υγείας Kος Χαράλαμπος Μπονάνος , ο Χρυσός χορηγός Kος Φώτης Κατραούρας , αλλά και πλήθος κόσμου (γονείς, συνεργάτες, φίλοι).

«Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας καλή ξεκούραση , ψυχική και σωματική και προπάντων υγεία. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους , και τους ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.