Άτλας: Παραιτήθηκε ο Κ. Στουπάκης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του νεοφώτιστου Άτλα, αποτελεί  ο Κώστας Στουπάκης, καθώς δήλωσε την παραίτησή του.

Ο νεαρός τεχνικός ήταν ο άνθρωπος που ανέβασε το σύλλογο στη Β΄ Κατηγορία την περσινή περίοδο, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όπως αναφέρει στην επιστολή του, δεν μπορεί να συνεχίσει. Ο Άτλας να θυμίσουμε προερχόταν από δύο σπουδαίες νίκες κόντρα σε Αρόη (Κύπελλο) και Περιβόλα για το πρωτάθλημα.

Η σχετική επιστολή που μας απέστειλε ο φιλόδοξος τεχνικός:

«Δυστυχώς είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι παραιτούμαι από την ομάδα. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί. Οικογενειακοί και κυρίως επαγγελματικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω αυτή τη περίοδο στην ομάδα. Όσο κι αν προσπάθησα να συνεχίσω, πρέπει να σας πω ότι πιέζομαι πάρα πολύ.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε και κυρίως του ποδοσφαιριστές μου που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και των δύσκολων προπονήσεων. Είμαι υπερήφανος για αυτά που πετύχαμε μαζί. Όμως αφήνω πλέον την ομάδα έτοιμη για να μεγαλουργήσει εντός και κυρίως εκτός γηπέδων. Απόδειξη οι τεράστιες νίκες με Αρόη και Περιβόλα. Θέλω να θυμάστε πάντα αυτά που δουλέψαμε, γιατί είναι πλέον βίωμά σας και να τα βγάζετε εντός αγωνιστικού χώρου.

Έχετε ήδη καταλάβει ότι οι συγκεκριμένοι αυτοματισμοί με την άρτια πλέον τεχνική σας κατάρτιση θα είναι τεράστιος αρωγός στην ποδοσφαιρική σας εξέλιξη και να τα ανασύρετε από το μυαλό σας κατά τη διάρκεια των δυσκολιών σας στη ποδοσφαιρική σας συνέχεια. Δε σας λέω αντίο, άλλωστε θα πρωταγωνιστείτε για πολλά χρόνια ακόμα και είμαι βέβαιος ότι θα ξαναβρεθούμε».