Άτλας: Συνάντηση γνωριμίας του Ιβάν Νεντέλκοβιτς

Ξεκίνησε η ποδοσφαιρική σεζόν στην Ακαδημία του Άτλαντα και όπως είναι φυσικό το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση- προπόνηση, έδωσε ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ιβάν Νεντέλκοβιτς.

Μετά τις εποικοδομητικές συνομιλίες που είχε με όλους τους προπονητές και την διοίκηση, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, με τους αθλητές όλων των τμημάτων της ομάδας να ξεκινούν και επίσημα τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, είχε μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες των περισσότερων τμημάτων και τους μίλησε για λίγη ώρα, εξηγώντας τους τον τρόπο σκέψης του για το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, ο Σέρβος προπονητής, επέβλεψε την πρώτη προπόνηση του τμήματος Κ-14 και έκανε προπόνηση στην Κ-16, θέλοντας να πάρει μια προσωπική «γεύση» από το υλικό των εν λόγω τμημάτων.

Το ίδιο θα γίνει τις επόμενες μέρες και με τα υπόλοιπα τμήματα της ομάδας, ώστε να έχει προσωπική εικόνα για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειώσουμε πως από την πρώτη μέρα που βρίσκεται στην ακαδημία, άρχισε να δουλεύει σε υψηλούς ρυθμούς αφού έχει εκτός από τα κλειδιά της Ακαδημίας και το ρόλο του πρώτου προπονητή σε τμήματα της Κ12 , Κ16 καθώς και της Κ14.