Άφησαν από δύο πολύτιμους βαθμούς Θύελλα Αιγίου και Δίας

Θύελλα Αιγίου-Δίας Σαραβαλίου  0-0

Αποβολή : 81΄ Θεοφανόπουλος (Θύελλα)

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στην Θύελλα Αιγίου και τον Δία Σαραβαλίου, με τις δύο ομάδες να αφήνουν αμφότερες από δύο σημαντικούς βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και κινήθηκε στην μετριότητα, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή στο 10’ λεπτό, όταν σε κόρνερ του Διαμαντόπουλου ο Κοντογιάννης από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ.

Στο 25’ λεπτό ήταν η σειρά του Δία να απαντήσει, με τον Δ. Παναγιωτόπουλο να αστοχεί σε τετ α τετ και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 40’ λεπτό ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Αθανασίου πήρε την κεφαλιά και ανάγκασε σε εντυπωσιακή απόκρουση τον Κωστούλια, ενώ δέκα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα οι γηπεδούχοι έμειναν με ποδοσφαιριστή λιγότερο σε αποβολή του Θεοφανόπουλου για μαρκάρισμα από πίσω στον Ζησιμόπουλο.

Μέχρι το τέλος του αγώνα και παρά την αριθμητική υπεροχή της ομάδας του Α. Ανδρούτσου δεν άλλαξε κάτι, με τος δύο ομάδες να μένουν στην λευκή ισοπαλία.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου), Ντόι, Κοντογιάννης (79΄ λ.τ. Ραπάι), Γκοτσόπουλος (69΄ Τσεκούρας), Αθανασίου, Κάσα, Αποστολόπουλος (63΄ Τιμοθέου), Διαμαντόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καραΐνδρος, Θεοφανόπουλος, Μαρδάς

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Α. Ανδρούτσος): Κωστούλιας, Παπανικολόπουλος, Μαρκεζίνης, Παπανικολάου, Νικολάου, Τασσόπουλος (85΄ Χριστοδουλόπουλος), Καπερώνης, Στρέκλας, Δ. Παναγιωτόπουλος, Ζησιμόπουλος, Β. Παναγιωτόπουλος