Έβγαλε αντίδραση, πήρε σημαντική νίκη!

Για την 13η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας, ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου επικράτησε με 4-2 του Πήγασου Μπεγουλακίου. Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου προερχόμενη από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ερασιτεχνών, κατάφερε να πάρει τη νίκη και μάλιστα με ανατροπή.

Ο Αποσκίτης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για το 0-1 με πέναλτι στο 58’, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Αγίου Βασιλείου είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί εκείνη στο σκορ, με χαρακτηριστικότερη το δοκάρι του Μπάδα στο 16’. Ο Καϊμακάς με κοντινό τελείωμα απάντησε άμεσα και έγραψε το 1-1 στο 61’ έπειτα από εξαιρετική επιθετική προσπάθεια όλης της ομάδας.

Στο 62’ ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1, ενώ στο 66’ ολοκλήρωσε την προσωπική του παράσταση με χατ-τρικ καθώς εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που είχε κερδίσει ο Γραμματικόπουλος για το 3-1. Ο Πήγασος μείωσε σε 3-2 πάλι με πέναλτι του Αποσκίτη στο 78’, αλλά ο Κεραυνός καθάρισε το ματς με γκολ του Γραμματικόπουλου με κεφαλιά για το 4-2 λίγο πριν το φινάλε.

Πλέον, η ομάδα του Αγίου Βασιλείου έφτασε τους 28 βαθμούς και συνεχίζει τη διεκδίκηση μίας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στα play-off για την ανάδειξη του πρωταθλητή.