«Έγκλημα και τιμωρία» για την Παναχαϊκή στη Γαστούνη!

Την πρώτη ήττα μετά από νικηφόρο σερί 7 αγωνιστικών γνώρισε η Παναχαϊκή με 2-1 από τον Αίαντα Γαστούνης.

Οι “κοκκινόμαυροι” δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το στραβοπάτημα του Τηλυκράτη με τον Παναιγιάλειο στη Λευκάδα (0-0), μένοντας ξανά πίσω στη μάχη της πρώτης θέσης. Ο Παπαχριστόπουλος το 1-0, ισοφάρισε ο Κέρι στο 70ο λεπτό σε 1-1, αλλά ο Βράπι στο 90΄ έδωσε τη νίκη στο συγκρότημα του πρώην «κοκκινόμαυρου», Αλέξη Γαβριλόπουλου. Αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη ήττα του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Λόρι Κέρι βρέθηκε μέσα στην  περιοχή του Αίαντα, σούταρε προ κενής εστίας, αλλά οι αμυντικοί απομάκρυναν την μπάλα. Στο 16ο λεπτό ο Παπαχριστόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής και με  άπιαστο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αθανασόπουλο ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Στο 23΄ ο Χαντί βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 37΄ μόνος απέναντι από τον Καραμανλή ο  Καρακλάιτς δέχτηκε το μαρκάρισμα του Βατσή από πίσω, ο ρέφερι αντί κόκκινης έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Γαστούνης. Στη συνέχεια της φάσης ο Καραμανλής μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρι, ενώ την κίτρινη κάρτα είδε και ο Πέτρος Σταθάκης.

Πολύ δυναμικά μπήκε η Παναχαϊκή στην επανάληψη χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Καρακλάιτς (49΄), Κέρι (54΄, 56΄, 61΄). Στο 70ο λεπτό ο Λόρι Κέρι με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 82′ σουτ Αλεξόπουλου μέσα από την περιοχή λίγο άουτ. Και φτάνουμε στο 90′ σε αντεπίθεση του Αίαντα ο Βράπι με σουτ μέσα από την περιοχή σκοράρει το 2-1 για την ηλειακή ομάδα, δίνοντας τη μεγάλη νίκη στο συγκρότημα της Ηλείας.

Συνθέσεις:

Αίας Γαστούνης (Α. Γαβριλόπουλος): Καραμανλής, Στανής, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Ρίλντι, Δούλος, Τσακοπιάκος, Ντελγκάδο, Σταθάτος (75′ Βράπι), Παπαχριστόπουλος (90+3′ Κάμπος), Ριτσιούλι

Παναχαϊκή (Σ. Παπαδόπουλος): Αθανασόπουλος, Λιποράσε, Καρπαθάκης (88′ Κωνσταντακόπουλος), Σμίλτος, Στεργίδης, Γούλας (46′ Μπουρλάκης), Χαντί, Τεγούσης (90′ Κυβελίδης), Καρακλάιτς (66′ Μικελάτος), Κέρι, Αλεξόπουλος