Έγκλημα και τιμωρία για τον Αχαϊό Σαραβαλίου

Αχαϊός Σαραβαλίου-Ίκαρος Πετρωτού 2-2 (25΄, 49΄, Μικελάτος / 65΄Γαβριήλ, 84΄ Λαμπρόπουλος)

Χαμένο πέναλτι: 91’ Μικελάτος (απέκρουσε ο Κατσαϊτης)

Διαιτητής : Δημήτρης Ρουμπάνης

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες και πιθανότατα θα έπρεπε να είχε διακόψει ο διαιτητής κ. Ρουμπάνης, Αχαϊός Σαραβαλίου και Ίκαρος Πετρωτού αναδείχθησαν ισόπαλοι με 2-2.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0, ο Ίκαρος «επέστρεψε» και ισοφάρισε σε 2-2, με τον Αχαϊό να χάνει πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα και την ευκαιρία να πάρει μετά από καιρό ένα σημαντικό «τρίποντο».

Στο 25΄λεπτό ο Μικελάτος με ωραίο σούτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για τους Σαραβαλιώτες, ενώ με την έναρξη του β΄μέρους, ο ίδιος ποδοσφαιριστής μετά από σουτ του Καλογερόπουλου και αδύναμη απόκρουση του Κατσαϊτη, έστειλε σε κενή εστία την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Αχαϊός θα φτάσει στην νίκη, ένα τέρμα του Γαβριήλ μετά από λάθος εκτίμηση του 15χρόνου πορτιέρο Θ. Στεφανόπουλου, έφερε την μείωση του σκορ σε 2-1.

Μάλιστα πέντε λεπτά μετά και πάλι ο Γαβριήλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και την ευκαιρία να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Στο 80΄λεπτό ο Αχαϊός έχασε καλή ευκαιρία, όταν ο Μικελάτος πάσαρε στον Μαρουλή, αλλά ο τελευταίος από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.

Στο 84΄λεπτό ήρθε η ισοφάριση για τον Ίκαρο, με τον Λαμπρόπουλο να «κρεμάει» τον Στεφανόπουλο, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φιλοξενούμενους.

Το «χιτσκοκικό» σενάριο του αγώνα δεν είχε όμως τελειώσει, αφού στο 89΄λεπτό ο Κατσαϊτης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Σουβαλιώτη από πολύ καλή θέση, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αχαϊος κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου, αλλά ο Κατσαϊτης νίκησε τον Μικελάτο που ανέλαβε την εκτέλεση, με το τελικό σφύριγμα του κ. Ρουμπάνη να φέρνει την ισοπαλία με 2-2.

Μετά το τέλος του αγώνα λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή των γηπεδούχων Σοφοκλή Παναγόπουλο, ο οποίος ήταν στην ομάδα επί 4 χρόνια και κατάφερε να την ανεβάσει από την Β΄Κατηγορία την χρονιά 2018-2019.

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Σ. Παναγόπουλος): Στεφανόπουλος, Καλύβας, Νικολόπουλος (65΄λ.τ. Μαρουλής), Κλουκινιώτης, Κυριαζόπουλος, Ανδριέλος, Σουβαλιώτης, Μικελάτος, Χατζήπαπας (28’ λ.τ. Σπυρόπουλος), Καλογερόπουλος, Ανδρεόπουλος.

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Α. Σταθόπουλος): Κατσαϊτης, Μακρόπουλος (46’ Παπαδάτος), Καλομοίρης, Κοντογεωργόπουλος (77’ Ρόδης), Τσάμης, Καγιάφας (74’ Τσουραμάνης), Παναγιωτακόπουλος, Κόλλιας (54’ Λαμπρόπουλος), Κλίτσας, Γαβριήλ