Έγραψε ιστορία η Α.Ε. Καλαβρύτων, πέρασε σαν σίφουνας από το Πετρωτό!

Την πρώτη νίκη της στην Α΄ Κατηγορία, πανηγύρισε η Α.Ε. Καλαβρύτων, αφού επιβλήθηκε εύκολα με 4-1 του ΑΠΟ Αρόης.

Τα Καλάβρυτα ήταν καλύτερα και ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα, στο 2’ με τον Μιχάλη Γιαννόπουλο σε τετ α τετ. Μάλιστα έξι λεπτά αργότερα στο 8ο λεπτό έγινε το 0-2 με τον Κώστα Ασπρούκο που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βερβέρογλου.

Στο 44’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τάσου Βρεττού διαμορφώθηκε το 0-3.Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, του Γιάννη Λεγάτου, μείωσαν στο 60’ με τον Αντώνη Χαρικιόπουλο προσωρινά σε 1-3, αλλά στο 91’ ο Σταύρος Τσαβαλάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι , σε ανατροπή του Αντύπα.

Να σημειωθεί πως η ομάδα της ορεινής Αχαΐας είχε και δύο δοκάρια, ένα στο 62΄σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Τσαβαλά και ένα στο 81΄με τον Καραχάλιο ..

Συνθέσεις:

Α.Π.Ο. ΑΡΟΗΣ (Γ. Λεγάτος): Μποσγανάς, Χαρικιόπουλος, Πρίντεζης, Καραβάτσος (12’ λ.τ. Φελέκης), Γκέκα (89’ Κοντός), Βερβέρογλου, Ζαφειρίου, Τσίνας (60’ Σπηλιωτόπουλος), Φέλερης (90’ Τσώκος), Δημητρέλης, Καμπέρης.

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (Κ. Βλάχος-Ν. Παπαχριστόπουλος): Λέσης, Βρεττός, Σκιαδάς, Καραχάλιος, Παπαγεωργίου, Δημητρόπουλος, Ασπρούκος (67’ Τζιαντομένικο), Στ. Τσαβαλάς, Γιαννόπουλος (89’ Αντύπας), Δημ. Καλαμαράς (46’ Κοσκινάς), Ανδρεόπουλος (60’ Γκλαβάς).