Έγραψε… ιστορία και πάλι ο “μάγκας” Διαγόρας Βραχνεΐκων

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με το Διαβολίτσι, παρέμεινε για 7ο σερί ματς αήττητος φέτος και τερμάτισε στη 2η θέση που είναι η καλύτερη, στην παρουσία του στις εθνικές κατηγορίες.

Οι Βραχνιώτες πανηγυρίζουν γι΄ αυτή την επιτυχία και ετοιμάζονται για τη νέα χρονιά που θα τους βρει στην ενοποιημένη Γ΄ Εθνική.

«Έκοψαν» βαθμούς από τους Μεσσήνιους, παίζοντας για την ιστορία τους, αλλά η Αχαϊκή δεν πήρε τη νίκη κόντρα στη Ζάκυνθο και υποβιβάστηκε μοιραία.

Η ομάδα της Μεσσηνίας από την επανέναρξη του πρωταθλήματος έκανε απολογισμό 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες και στο σύνολο 17 βαθμούς, πανηγυρίζοντας την παραμονή της.

Το φιλμ:
Στο 4′ ο Ούτσικας με πλασέ μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ
Στο 5′ το διαγώνιο σουτ του Δημόποολου πέρασε άουτ.
Στο 33′ από δυνατό βολέ του γκολκίπερ Μπαμπούνη, ο Ούτσικας βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή, από μαρκάρισμα του Μπαστακού, αλλά ο ρέφερι έδειξε σωστά να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 66′ το Διαβολίτσι ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πανάρετου στον Αθανασόπουλο, αλλά ο κ. Κόκκορης έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Καπατσώρης, Σίνος, Χότζα, Κρεμύδας, Πάγια, Γκελγκέρια, Μπαστακός, Λιόλιος, Στραβάκος (67′ λ.τρ. Τσάτσος), Τσουλάκος (63′ Αθανασόπουλος), Γουέσλει (67′ Μουλιάτος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: Μπαμπούνης, Πανάρετος, Δημόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης, Κούσουλας (35′ λ.τρ. Βλασόπουλος), Ούτσικας, Σαρρής, Ντόμας, Γεωργαντόπουλος, Βασιλόπουλος.