Έδειξαν άλλο πρόσωπο στο δεύτερο γύρο τα Καμίνια

Τα Καμίνια δεν πραγματοποίησαν και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας, καθώς έπρεπε να περάσουν 13 αγωνιστικές για να έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία ήταν και εκτός έδρας απέναντι στην Καλλιθέα με σκορ 2-0.

Ωστόσο, αυτή η νίκη άλλαξε πολλά στην βαθμολογία για την ομάδα του Γιώργου Καρδάρη που διαδέχθηκε στην τεχνική ηγεσία τον Θανάση Κατσαντούλα, καθώς ακολούθησαν δύο συνεχόμενες νίκες, με τους Πετεινούς εντός έδρας 3-2 και με τον Παναχαϊκό εκτός έδρας 1-0.

Επίσης τα Καμίνια είχαν δύο εντός έδρας ισοπαλίες με τον Παναχαϊκό 1-1 και με την Δάφνη Πατρών 2-2. Έτσι η ομάδα από τη Δυτική Αχαΐα σε 20 αγωνιστικές είχε 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 15 ήττες η οποία είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, μαζεύοντας 11 βαθμούς.

Πολύ κακή αμυντική γραμμή με 54 γκολ παθητικό όντας η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος μαζί με τη Δάφνη Πατρών, έχοντας παράλληλα και τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με μόλις 13 γκολ ενεργητικό.

Βέβαια με τις μεταγραφές που έγιναν η εικόνα είχε αλλάξει προς το καλύτερο και οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν πως θα το παλέψουν, έχοντας αρκετούς νεαρούς στη σύνθεσή τους. Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Απόστολος Βέσσης με 5 γκολ σε 5 παιχνίδια.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου