Έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου

Πολύ καλή παρουσία είχε μέχρι την 6η αγωνιστική η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου (φωτ. Δημήτρης Σαρρής), καθώς βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας με 11 βαθμούς.

Να αναφέρουμε πως το ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται από έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν φάει τα ερασιτεχνικά γήπεδα με το κουτάλι. Το συγκρότημα του Θανάση Καραγιαννάκη έχει βγάλει ένα εξαιρετικό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα καθώς σε 6 αγωνιστικές μετράει 3 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Αρχικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ξεκίνησε με το “δεξί” καθώς επικράτησε των Πετεινών με 3-1. Τη 2η αγωνιστική ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με 2-2 με την Αθλητική Ένωση Αιγίου. Για να έρθει την 3η αγωνιστική η εντός έδρας νίκη με 4-2 κόντρα στον Απόλλων Συνοικισμού.

Στην συνέχεια ήρθε η εκτός έδρας λευκή ισοπαλία κόντρα στην ομάδα του ΠΑΟΚ Πατρών, ενώ την 5η αγωνιστική ήρθε η πρώτη ήττα της ομάδας καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Αυτόνομη ΠΟ με 1-0. Τέλος την 6η αγωνιστική και πριν την διακοπή επικράτησε με 2-1 κόντρα στην ιστορική ομάδα του Ζαβλανίου και φαβορί για την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία.

Από πλευράς σκοραρίσματος ξεχωρίζουν οι Χαλούλος, Σίνος και Παπαθεοδωρακόπουλος με 2 τέρματα ενώ τους ακολουθούν οι Τριαματάκης, Καυγάς, Αναστασίου, Μαυρομμάτης και Κουτσουμπελίτης με ένα τέρμα αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς