Έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο η Παναχαϊκή

Έναν ισχυρό σύμμαχο απέκτησε το Τμήμα Πάτρας του Πανελληνίου Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Πρόκειται για την μεγάλη ομάδα της πόλης την Παναχαϊκή. Οι άνθρωποί της, Ολυμπία Μπάρλου, Δημήτρης Γκαβέρας και Απόστολος Βεντούρης επισκέφτηκαν τα γραφεία του Συλλόγου προκειμένου να ανακοινώσουν την απόφαση των στελεχών της ομάδας να βρεθεί ποικιλοτρόπως κοντά στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και στις οικογένειές τους.

Οι τρόποι με τους οποίους θα στηθεί αυτή η γέφυρα αλληλεγγύης θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Σχετικά με την επίσκεψη και όσα διημείφθησαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Τασία Παπαϊωάννου και Ράνια Σπυροπούλου ανέφεραν τα εξής:

«Η επίσκεψη αυτή στα γραφεία μας, μας συγκίνησε ιδιαίτερα και μας γέμισε με ελπίδα και αισιοδοξία για τον πολύπλευρο αγώνα που κάνουμε. Τρεις νέοι άνθρωποι εκπροσωπώντας την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας, την «ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» δήλωσαν εθελοντές και συνοδοιπόροι μας σε αυτή τη δύσκολη και επώδυνη διαδρομή που διανύει η «ΦΛΟΓΑ» 39 χρόνια τώρα. Παιδιά, γονείς και εθελοντές της «ΦΛΟΓΑΣ» τους ευχαριστούμε θερμά και πιστεύουμε ότι έχοντας στο πλευρό μας ως συνοδοιπόρο τον κόσμο της «ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ» θα πολλαπλασιάσουμε τις νίκες μας απέναντι στον καρκίνο».