Έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο ο Πήγασος Μπεγουλακίου

Επιτυχημένη ήταν η πρωτοβουλία του Πήγασου Μπεγουλακίου για τη διοργάνωση αιμοδοσίας, καθώς στην τράπεζα αίματος του σωματείου προστέθηκαν 22 φιάλες επιπλέον!

Η ανακοίνωση των «βυσσινί» έχει ως εξής:

«Στην πιο δύσκολη στιγμή του αθλητισμού και της χώρας μας ο Σύλλογος μας δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Προσπαθησε από την πρώτη στιγμή να βρεθεί δίπλα στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη την βοήθεια μας,την αγκαλιά μας και το χαμόγελό μας!
Την Κυριακή 10/01/2021 πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του ΠΠΝΠ Ρίου αιμοδοσία καλώντας τους αθλητές μας,τους φίλους μας και όσους αγαπούν την ομάδα μας και θέλουν να προσφέρουν στην τράπεζα αίματος μας.
Το ραντεβού είχε δοθεί για το πρωί της Κυριακής με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον covid-19.Και τα αποτελέσματα της αιμοδοσίας είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ!!
Η τράπεζα αίματος του συλλόγου μας απέκτησε άλλες 22 φιάλες αίμα που για τα σημερινά δεδομένα ο αριθμός λήψεων αίματος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!

Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει:

Το τμήμα αιμοδοσίας του Π.Π.Ν.Π. Ρίου για την εξαίρετη συνεργασία μας έως κ σήμερα.
-Το mini market ΚΑΠΩΝΗΣ για την προσφορά των αναψυκτικών
-Το Ζαχαροπλαστείο “ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ” για τα γλυκά
-Τους αθλητές και φίλους του Συλλόγου μας
-Το Νίκο Ματσάνκο, αθλητή του τμήματος μπάσκετ, για την υποστήριξη της εκδήλωσης στο διαφημιστικό κομμάτι και ΟΛΟΥΣ εσάς που βρεθήκατε κοντά μας κ δώσατε 10λεπτα από τον χρόνο σας για να σώσουμε μια ζωή κ να χαρίσουμε ένα χαμόγελο!».

Θερμές ευχαριστίες προς τον Πήγασο εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης και το Κέντρο Αίματος του ΠΓΝΠ αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η προσφορά αυτή είναι σημαντική για τους χρόνιους ασθενείς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και γενικότερα για το κοινωνικό σύνολο».