Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Έκανε βήμα για τα πλέι οφ η Νίκη Προαστείου

Γήπεδο Προαστίου: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Καδδάς Παναγιώτης (Κακαφώνης Μιχαήλ, Ανδριανός Μιχάλης)

Σκόρερ: 12′ Σαμαντάς, 27′ Ζεκιάϊ, 48΄ πεν. Διαμαντόπουλος – 58′ Ανδρεοσοπουλος

Η Νίκη Προαστείου επικράτησε με 3-1 του Δαβουρλή Κ΄ 92 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την είσοδό της στην τετράδα του Γ΄ Ομίλου.

Φιλμ:

12′ Γκολ για τη Νίκη Προαστίου, όταν ο Σταματάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σαμαντάς με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Νίκου Πατρώνη σε 1-0.

22′ Έπειτα από τη σέντρα του Διαμαντόπουλου για τον Ζεκιάϊ από τα δεξιά, ο ίδιος έκανε το σουτ και ο Φατούρος έκανε ωραία απόκρουση και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί σε πλάγιο.

27′ Γκολ για τη Νίκη Προαστίου, όταν ο Θεοδωρακόπουλος έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ο Φατούρος έκανε εξαιρετική επέμβαση και στη συνέχεια ο Ζεκιάϊ σε κενή εστία με κεφαλιά έκανε το 2-0 για την ομάδα του Νίκου Πατρώνη. Ο Φατούρος όπως προσγειώθηκε μετά από την επέμβαση τραυματίστηκε στο γόνατο.

45+ Έπειτα από την σέντρα από το κόρνερ του Κουλούρη, ο Πρέμπτο Κ έκανε μια κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

48′ Γκολ για τη Νίκη Προαστίου, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντόπουλου για το 3-0.

52′ Έφυγε από τα αριστερά ο Σαμαντάς, έκανε το γύρισμα αλλά το σουτ του Ζεκιάϊ κατέληξε άουτ. Καλή φάση για τη Νίκη Προαστίου να τελειώσει το ματς.

58′ Γκολ για τον Δαβουρλή, όταν ο Μακρής έκανε ωραία ενέργεια, έκανε τη σέντρα και ο Ανδρεοσόπουλος με πλασέ μείωσε στο σκορ σε 3-1.

60′ Έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πρέμπτου Σ, ο Μποσγανάς έδιωξε εντυπωσιακά σε πλάγιο

61′ Έπειτα από το λάθος διωξιμο της άμυνας της Νίκης Προαστίου, ο Γασπαρινάτος έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Μποσγανάς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

88′ Έπειτα από το λάθος των παικτών του Δαβουρλή, ο Σαμαντάς βγήκε μόνος του μπροστά, πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά ο Πολίτης πρόλαβε το σουτ που έκανε με εξαιρετική προβολή και έδιωξε σε κόρνερ. Τεράστια ευκαιρία για το 4-1

Συνθέσεις:

Νίκη Προαστείου (Νίκος Πατρώνης): 1. Μποσγανάς 2. Σταματάκης 3. Θεοδωρακόπουλος (87′ Πολύδωρος) 4. Μανούσος 5. Κωλέτσης 6. Διαμαντόπουλος 7. Ζεκιάϊ 8. Ντζάνης (77′ Αντωνόπουλος) 9. Φούντος (63′ Γιαννακάκης) 10. Σαμαντάς 11. Πατρώνης (77′ Γερολυμάτος)

Δαβουρλής Κ.92 (Δημήτρης Ράπτης) 1. Φατούρος (34′ Παπανικολάου α.α.) 20. Πρέμπτο Κ. 3. Μπάνη 4. Γασπαρινάτος 5. Πρέμπτο Σ. 6. Πολίτης 7. Μακρής 8. Γεράνιος 9. Γαλαριώτης (75′ Τσεκούρας) 10. Κουλούρης (46′ Κουμπουρλής) 11. Ανδρεοσόπουλος.