Έκανε “περίπατο” στο Πετρωτό (photos)

ΑΠΣ Πάτραι-Παναιγιάλειος 0-3 (26’ Γκάτσης, 42’ Χριστόπουλος, 68’ Μπακατσέλος)

Διαιτητής : Ανδριανός (Παπαδιονυσίου-Σωτηρόπουλος)

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία, ο Παναιγιάλειος πέρασε εύκολα από το Πετρωτό κερδίζοντας το Πάτραι με 3-0 και παρέμεινε με το απόλυτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ άνοιξε ο Γκάτσης με κεφαλιά στο 26’ λεπτό και μετά από όμορφη σέντρα του Οικονόμου. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο επιθετικός των «μελανόλευκων» σκόραρε για 4ο σερί παιχνίδι και έφτασε τα 6 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Στο 42’ λεπτό οι Αιγιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν ο Κουραχάνης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Χριστόπουλο, ο οποίος κατέβασε την μπάλα και τελείωσε την φάση για το 0-2.

Στο 55’ λεπτό ο Σκούτας έδωσε στον Γκάτση, ο οποίος προσπάθησε να πλασάρει τον Μπαρδάκη αφού τον είδε εκτός εστίας, με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να διώχνει την μπάλα.

Στο 60’ λεπτό το Πάτραι είχε καλή στιγμή με πλασέ του Κατσιγιάννη και ύστερα από λάθος του Παπαδόπουλου, με τον Αθανασόπουλο να λέει «όχι» και να κρατάει το μηδέν στην εστία του.

Το ίδιο έκανε και στο 64’ λεπτό στο καλό σουτ του Αναγνώστου, αφού απογειώθηκε στο «γ» της εστίας του και έδιωξε σωτήρια.

Στο 68’ λεπτό ο Παναιγιάλειος τριπλασίασε τα τέρματα του με κοντινό σουτ του Μπακατσέλου, ενώ στο 78’ λεπτό σε γρήγορη αντεπίθεση ο Μπούνας έδωσε στον Οικονόμου, αλλά ο Μπαρδάκης μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 84’ λεπτό είχαμε την τελευταία καλή φάση στο παιχνίδι, με τον Μιχαηλίδη να εκτελεί απευθείας φάουλ και τον Αθανασόπουλο για μια ακόμη φορά να διώχνει σωτήρια.

Μάλιστα στην συγκεκριμένη φάση ο πολύπειρος γκολκίπερ χτύπησε και στο δοκάρι, χωρίς ωστόσο κάτι σοβαρότερο.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Χ. Τσίκας): Μπαρδάκης, Ρήγας (46΄ Τσάμης), Ραμαντάνης (79΄ Σκιαδαρέσης), Σπανός, Ντινόπουλος, Βάρρας, Μπιτσάκου (46΄ Νικολάϊ), Αναγνώστου, Κατσιγιάννης (65΄ Καλαμπόκας), Μιχαηλίδης, Κριμπάς

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Α. Σπυρόπουλος-Μ. Λελούδας): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου, Σπανογιάννης, Παπασπηλιόπουλος (46΄ Παπαδόπουλος), Μπακατσέλος (86΄ Σταθακόπουλος), Μπούνας, Κουραχάνης, Σκούτας (65΄ Αποστόλης), Γκάτσης, Χριστόπουλος (75΄ Μπίτρας).

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό του Δημήτρη Σαρρή