Έκανε την κατάλληλη διαχείριση και πήρε το «τρίποντο» o Παναιγιάλειος

Μετά από μία μέτρια εμφάνιση ο Παναιγιάλειος κατέκτησε μία ακόμη εντός έδρας νίκη, με σκορ 3-1, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Νίκη Προαστείου.

Οι «μελανόλευκοι» σαφώς επηρεασμένοι από το εμβόλιμο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης -τον νικηφόρο αναβληθέντα με τον Εθνικό Πολύτεκνο- μπορεί να μην είχαν την απαραίτητη φρεσκάδα κόντρα στην νεανική ομάδα του Προαστείου, ωστόσο κατάφεραν με την κατάλληλη διαχείριση το σκορ και του αγώνα να πάρουν τους βαθμούς της νίκης που τους διατηρεί στη δεύτερη θέση και σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι, να μην επιτρέψουν στην Αιγιώτικη ομάδα να γίνει ιδιαίτερα απειλητική και παράλληλα έκαναν αισθητή την παρουσία τους και στην περιοχή του Αθανασόπουλου.

Κάτι το οποίο, άλλωστε, φανερώνει και η διακύμανση του σκορ στο πρώτο μέρος, όπου η λήξη του πρώτου 45λεπτου βρήκε τις δύο αντίπαλες ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Συγκεκριμένα το σκορ άνοιξε ο Παναιγιάλειος με κεφαλιά του Γκάτση (18΄) και λίγο μετά το ημίωρο του αγώνα ο Πατρώνης (32΄) με πλασέ ισοφάρισε το σκορ.

Στην επανάληψη οι «μελανόλευκοι» ξεκίνησαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και μόλις στο 48΄ πήραν εκ νέου… κεφάλι στο σκορ με δεύτερο προσωπικό γκολ του Γκάτση.

Από κει και μετά η Αιγιώτικη ομάδα διαχειρίστηκε όπως έπρεπε το σκορ αλλά και τη δεδομένη κούραση της κι αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-1) στο 89΄ με σκόρερ τον Σκούτα.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Χούσα (78΄ Τσεκούρας), Οικονόμου (89΄ Μαχαίρας), Μ. Σπανός, Κοτσόκολος, Αρβανίτης, Μπούνας, Α. Σπανός (52΄ Βλάχος), Σκούτας, Γκάτσης (78΄ Καραπιπέρης), Λιάτος (89΄ Παπαδόπουλος).

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Δανιήλ, Σταματάκης, Καρασαββίδης, Πολύδωρος, Σοφιανόπουλος (62΄ Αντωνόπουλος), Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου, Ντζάνης (77΄ Τσεγγενές), Τζώρτζης, Θεοδωρακόπουλος (62΄ Φούντος), Πατρώνης.