Έκανε τον καθιερωμένο αγιασμό ο Διαγόρας Βραχνεΐκων (photos)

Το απόγευμα της Τρίτης, λίγο πριν την έναρξη της προγραμματισμένης προπόνησης πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας του Διαγόρα Βραχνεΐκων, παρουσία των ποδοσφαιριστών, του προπονητικού τιμ, της διοίκησης, θεσμικών φορέων της περιοχής (Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή και η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων του Δήμου Πατρέων, Αναστασία Τογιοπούλου, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Βραχνεΐκων, Ιωάννης Παπαχρονόπουλος) φίλαθλοι και ο μόνιμα χορηγός της ομάδας κ. Γιώργος Αράπης.

Αφορμή φυσικά το γεγονός της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής – Κυπέλλου Ελλάδας και κατ’ επέκταση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Διαγόρα Βραχνεΐκων. Σε χαμηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός τόσο από τη διοίκηση, όσο και από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Η χρονιά γνωρίζουν όλοι ότι είναι δύσκολη, αλλά την ίδια ώρα υπάρχει πίστη για τις ικανότητες των παιδιών τόσο από την πλευρά του προπονητή αλλά και όλων των μελών της διοίκησης. Βαρύτητα και έμφαση λοιπόν δίνεται στην σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και αποφεύγοντας τα πολλά λόγια, με το μυαλό όλων πλέον στο πρώτο επίσημο φετινό ματς για το Κύπελλο Ελλάδας (29/8). Βέβαια μέχρι τότε έχουν προγραμματιστεί δυνατά φιλικά με Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και Παναγρινιακό.

Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Λούβαρης μίλησε στους παίκτες και το προπονητικό τιμ, παρουσία και των άλλων μελών της διοίκησης, ευχόμενος καλή επιτυχία και εκφράζοντας την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και την πίστη όταν όλα θα πάνε καλά στη διάρκεια της χρονιάς. Ακολούθως η ομάδα ξεκίνησε δουλειά στον αγωνιστικό χώρο στα πλαίσια της προγραμματισμένης προπόνησης της ομάδας.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον αγιασμό του Διαγόρα και την προπόνηση της ομάδας, μέσα από την επίσημη σελίδα του συλλόγου (εδώ).