Έκανε το βήμα παραπάνω ο Δ. Τσίγκρηλας

Η Ρόδος συμφώνησε με τον αμυντικό μέσο Δημήτρη Τσίγκρηλα, που θα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στο νησί.

Ο 22χρονος Δημήτρης Τσίγκρηλας, παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στην Χίο για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία κι, ενώ θα έπαιζε στη Μικρασιατική Αθλητική Ένωση Χίου, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (8ος Όμιλος), πήρε μετάθεση για την Ρόδο και μαζί μεταγραφή για την Π.Α.Ε. Ρόδος, που συμμετέχει στο Νότιο Όμιλο της Football League.

O Τσίγκρηλας, ο οποίος αναδείχθηκε στον Ενιπέα και στον Πανηλειακό, ξεκίνησε τη σεζόν στη Θύελλα Πατρών, από την οποία έμεινε ελεύθερος λόγω της στρατιωτικής του θητείας μακριά από την Αχαΐα και πήγε με ελεύθερη μεταγραφή στους Ροδίτες.

Η επικείμενη συμμετοχή του στη Football League αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην ανοδική του πορεία ως ποδοσφαιριστής. Ο Δημήτρης Τσίγκρηλας είναι 22 ετών και μπορεί να καλύψει με επιτυχία τόσο τη θέση του κεντρικού αμυντικού όσο και αυτή του αμυντικού μέσου.

Ο Ηλείος ποδοσφαιριστής δήλωσε στην «Πρωινή» για την μεταγραφή του στη Ρόδο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μεγαλύτερη κατηγορία. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και εύχομαι καλή σεζόν με υγεία».