Έκανε το «5Χ5» ο Άρης Πατρών

Με το “απόλυτο” συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα του Άρη Πατρών, που το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο των Προσφυγικών επικράτησε άνετα του Απόλλωνα Εγλυκάδας με 3-1. Τα γκολ της ομάδας του Θανάση Παπουτσή πέτυχαν οι Σπανός με κεφαλιά στο 5ο λεπτό από σέντρα του Οικονομόπουλου από αριστερά.

Στο 16′ ο Κωστής σκόραρε μετά από ασίστ του Σπανού και στο 45′ ο Αγγελής έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ από γύρισμα από αριστερά του Κωστή. Ο Απόλλωνας μείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φασούλα στο 63′ το οποίο κέρδισε ο Σαράφης. “Μελανό” σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Απόλλων Εγλυκάδας, Λεβέντη.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Θ. Παπουτσής) : Αναστασοβίτης, Καταρτζόπουλος (82’ Παπαιωάννου), Μενύχτας, Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Οικονομόπουλος, Αγγελής (89’ Παρασκεύοπουλος), Μπούμπαλης (51’ Νικολόπουλος), Σπανός, Κουτρούμπας (46’ Γεωργόπουλος), Κωστής (46’ Μητρόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Α. Πλέγας) : Μυλωνόπουλος, Παντελής, Τσολάκος (53’ Στεργίου), Καραβότας, Δίκαιος, Δημητρίου, Τάσσης (46’ Σπαθής), Κοτσίνης (72’ Κ. Ν. Σπαθής), Φασούλας, Λεβέντης (57’ λ.τ. Γαβαλάς), Σαράφης (72’ Φραντζής).