Έκατσε στο «Χ» η μπίλια στο “Θ. Χρυσανθόπουλος”

Γηπ. “Θεόδωρος Χρυσανθόπουλος”: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Ρουμπάνης Δημήτρης.

Σκόρερ: 58′ Καραχανίδης – 52′ Μαντάς

Ισόπαλο έληξε το ματς στον Άγιο Βασίλη ανάμεσα στον Κεραυνό και στον Ηρακλή Πατρών με σκορ 1-1, για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έπαιζαν πολύ καλά, είχαν ευκαιρίες, δύο δοκάρια ο Ηρακλής στο ίδιο λεπτό, ωστόσο αυτό που έλειπε ήταν το γκολ.

Αυτό ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο με το εξαιρετικό σουτ του Μαντά στο 52′ και λίγα λεπτά αργότερα η ισοφάριση του Καραχανίδη με σέντρα-σουτ στο 58′. Τα δύο δοκάρια έγιναν στο 28ο λεπτό. Αρχικά έκανε σουτ ο Μαντάς έξω από την περιοχή, ο Κατσαμπέκης απέκρουσε, πήγε η μπάλα δοκάρι και μετά κόρνερ.

Το κόρνερ εκτελέστηκε πλασαριστά, έκανε σέντρα ο Χαράλαμπος Νιάχος, κεφαλιά πάσα ο Σοφούλης για τον Δημητρόπουλο και αυτός με δεύτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος απείλησαν κυρίως με τον Καραχανίδη.

Στο 52ο λεπτό ο Μαντάς με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 του Ηρακλή Πατρών. Έξι λεπτά αργότερα ο  Καραχανίδης με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 61΄ ο Tσάτος εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Μαρκαντώνης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.Στο 74΄ έπειτα από το κόρνερ του Νιάχου, ο Τασιόπουλος έκανε την κεφαλιά και πήγε πάνω από το δοκάρι άουτ, ενώ δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο Τσάτος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα πήγε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Συνθέσεις:

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Κώστας Τσιπιανίτης): Κατσαμπέκης, Φραντζής (59′ Σπαθής), Τσάκας (80′ Ζαφειρόπουλος), Ροδόπουλος, Γερούκαλης (80′ Αγγελόπουλος), Τρίγκας, Πήλιουρας (64′ Βασιλόπουλος), Κούστα, Τσάτος, Καρβούνης, Καραχανίδης.

Ηρακλής Πατρών ( Κώστας Λάζαρης): Μαρκαντώνης, Μπερτσουκλής (66′ Ξηροκώστας), Μεμάγκα, Δημητρόπουλος, Φραγκούλης (62′ Μπόσμος), Νιάχος Ζ., Σοφούλης, Μαντάς, Τασιόπουλος, Νιάχος Χ (76′ Ντεντόπουλος), Ανδρεόπουλος (Σουλιώτης).