«Έκλεισε» το βασικό χορηγό για τη φανέλα, ομιλία Μπάρλου στους παίκτες

Οι “κοκκινόμαυροι” έχουν έρθει σε συμφωνία για το μπροστινό μέρος της φανέλας. Μια συμφωνία, η οποία θα αποφέρει σημαντικά έσοδα στην ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr!

Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος και τις εργασίες που έγιναν σε Οβρυά και Αγυιά, η ΠΑΕ Παναχαϊκή ασχολείται και με άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Ένα από αυτά, είναι και η χορηγία στο μπροστινό μέρος της φανέλας. Την περασμένη σεζόν η Παναχαϊκή πορεύτηκε με την Westenergy του Σπύρου Δήμου.

Φέτος όμως δεν αναμένεται να συμβεί το ίδιο. Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών (TEKAΛ), που θέλει να διαφημιστεί ως ο κεντρικός χορηγός στην “κοκκινόμαυρη” πανοπλία. Τα έσοδα από αυτή τη κίνηση θα δώσουν μεγάλη «ανάσα» στα ταμεία της ομάδας.

Επιστροφή στις προπονήσεις, ομιλία Μπάρλου

Eπέστρεψαν σήμερα μετά το χθεσινό ρεπό στις προπονήσεις oι παίκτες της Παναχαϊκής
Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση της, αφού στο οικογενειακό δίτερμα αγωνίστηκαν όλοι και δεν υπάρχει αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος. Αύριο Κυριακή υπάρχει πάλι ρεπό, όμως θα πάνε στις 11 το πρωί στην Αγυιά για να τους μιλήσει ο πρόεδρος, Γιώργος Μπάρλος ώστε να στείλει το μήνυμα του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

H προσοχή όλων είναι στραμμένη στην συνεδρίαση που θα κάνουν οι ειδικοί την Δευτέρα και ως εξεταστεί το αίτημα της Σούπερ Λιγκ 2 για πρεμιέρα το διήμερο 9-10 Ιανουαρίου. Αν την Δευτέρα δεν δοθεί απάντηση, τότε η πρεμιέρα είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο και επιπλέον είναι μάλλον απίθανο να συμμετάσχουν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας.