Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του ο Άρης Πατρών (photos)

Σε μια λιτή, απλά, οικογενειακή γιορτή, ο Άρης Πατρών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2023, το απόγευμα της Τετάρτης 09/02 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παμμικρασιατικού συλλόγου στα Προσφυγικά.

Εκεί η διοίκηση, τα τμήματα ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών, επίτιμοι προσκεκλημένοι και απλοί φίλοι αντάλλαξαν απόψεις και ευχές, λόγια απο καρδιάς και είχαν την ευκαιρία να δεθούν ακόμη περισσότερο ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των απαιτήσεων της ομάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι κ.κ. Τάκης Πετρόπουλος (Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων), Φωκίωνας Ζαΐμης (Αντιπερ/ρχης Επιχειρηματικότας, Έρευνας & Καινοτομίας Δυτικής Ελλάδας), Χρήστος Αντωνόπουλος (Πρόεδρος Πήγασου Μπεγουλακίου), Στάθης Μουτζουρούλιας (παλιός πρόεδρος του Άρη Πατρών / Σεζόν 2000-01), Κώστας Ντάσιος (Μέλος Δ.Σ. ΕΠΣ Αχαϊας), Γιάννης Ψαρράς (ιδιοκτήτης της ομάδας Αχαϊκός & Πετεινοί) -και αρκετοί άλλοι- με τους παραπάνω μάλιστα να απονείμουν χαιρετισμό και λίγα λόγια, με τεράστια όμως σημασία!

Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν ο Παναγιώτης Σουγλέρης και η Αγάπη Ρούβαλη που βρήκαν τα δύο φλουριά για τις δύο ομάδες (ανδρών-Γυναικών), ενώ ακολούθησε γεύμα στο “Βυζάντιο”, εκεί που χτυπάει η καρδιά του συλλόγου, στην πλατεία των Προσφυγικών.

Ο Άρης Πατρών ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτής της γιορτής (Αρτοποιείο Γιαχαλής για την υπέροχη πίτα), τους ανθρώπους του Παμμικρασιατικού Συλλόγου για την εξυπηρέτηση τους και όλους τους αφανείς ήρωες που δεν χρειάζονται ειδική αναφορά.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση