Έκτη σερί νίκη για τον Άρη Πατρών με χατ-τρικ Αγγελή!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανος Μαχαίρας Μουστάκας
ΣΚΟΡΕΡ: 49’ Γεράρδης – 6’, 20’, 61’ Αγγελής

«Έσπασε» την κακή παράδοση που είχε με τον ΑΠΟ Αρόης ο Άρης Πατρών επικρατώντας με 3-1 στο δημοτικό γήπεδο Πετρωτού. Ο Σταύρος Αγγελής με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Προσφυγικών, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Θανάση Παπουτσή, μετά από άψογο τελείωμα σε τετ α τετ.

Φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ οι γηπεδούχοι. Με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου ο Φραγκίσκος Γεραρδής μείωσε με κεφαλιά σε 1-2, αλλά στο 61ο λεπτό ο Αγγελής διαμόρφωσε το τελικό σκορ για την ομάδα του που έφτασε τις 6 σερί νίκες και πέρασε προσωρινά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Συνθέσεις:

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης – Κ. Στουπάκης): Τριβέλλας, Γεραρδής (50’ λ.τ. Κουκίδης), Κυπριανίδης (70’ Τσώκος), Τσιούλος, Νταγιάντας, Κουκίδης, Θεοδωρακόπουλος (87’ Ζαφειρίου), Κογιός, Δημόπουλος (46’ Πολυδωρόπουλος), Δημητρέλης, Στουπάκης (46’ Κώτσιας).

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Θ. Παπουτσής): Πέτρου, Πανάρετος, Λάτσης (56΄Καταρτζόπουλος), Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Σπανός (83’ Γασπαρινάτος), Γράβαλος (68’ Παπαδόπουλος), Κουτρούμπας (46’ Βουτσινάς), Λυμπέρης, Αγγελής, Κούρτης (56’ Κωστής).