Έκτη σερί νίκη με πρωταγωνιστή τον Γκάτση!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Γκάτση, ο Παναιγιάλειος κατέκτησε την έκτη συνεχόμενη νίκη του και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στον β΄ όμιλο της Α΄ κατηγορίας, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Αιγιώτικη ομάδα κέρδισε, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, τον Αετό Πατρών/Αστραπή με 4-1 έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον έμπειρο επιθετικό της ο οποίος πέτυχε «καρέ» τερμάτων. Συγκεκριμένα ο πατρινός επιθετικός άνοιξε το σκορ του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο (15΄) και στην επανάληψη χρίστηκε και πάλι σκόρερ στο 50΄, 58΄ και 69΄, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις αντίστοιχες ασίστ των συμπαικτών του. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 81΄ ο Μπέρκοβιτς, εκμεταλλευόμενος στιγμιαία αδράνεια της μελανόλευκης άμυνας.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου (66΄ Μπελεζάκης), Αρβανίτης, Παπαδόπουλος (74΄ Βιλανάκης), Χούσα, Μπούνας (74΄ Καραπιπέρης), Κοτσόκολος, Α. Σπανός (66΄ Σκούτας), Γκάτσης (74΄ Τσεκούρας), Λιάτος.

ΑΣΤΡΑΠΗ/ΑΕΤΟΣ: Σιδέρης, Καρμακόλιας (λ.τ. 25΄ Παπαχρήστος), Τράκης, Χαϊκάλης, Κουρκουμέλης (46΄ Ασλανίδης), Μπέρκοβιτς,, Καρέλας, Λαζανάς, Μικελάτος, Παπαδιονυσίου, Καλογερόπουλος (70΄ Χαραλάμπους).