Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Έκτη σε χρηματιστηριακή αξία η Παναχαϊκή σε όλη την Σούπερ Λιγκ 2

Σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα transfermarkt η Παναχαϊκή κατέχει την 6η θέση σε χρηματιστηριακή αξία σε ολόκληρη την Super League 2 και στους 2 ομίλους.

Αναλυτικότερα, σε σύνολο 20 ομάδων(μιάς κ ο Ιωνικός δεν θα συμμετάσχει τελικά) η Καλαμάτα με 5,95 εκατομμύρια ευρώ είναι πρώτη με δεύτερη την Λάρισα με 5,93 που κατεβαίνει με τον τίτλο του φαβορί στον Βόρειο όμιλο, η Κηφισιά που υποβιβάστηκε από την SL 1 είναι τρίτη με 5,02 και τέταρτος είναι ο Ηρακλής με Μονεμβασιώτη πια ως ιδιοκτήτη που ακόμα ενισχύεται.

Eπίσης αρκετά ανέβασε το μπάτζετ και η Παναχαϊκή που είναι έκτη με 4,05 πίσω από τον ΠΑΟΚ Β. Τέλος στις τελευταίες θέσεις βλέπουμε τις ομάδες που ανέβηκαν από την Γ΄ Εθνική κατηγορία με Παναργειακό τελευταίο με 550 χιλιάδες ευρώ, Καβάλα με 850 χιλιάδες και Εθνικό Κεραμμυδίου με 1,03 εκατομμύρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο όλων των ποδοσφαιριστών είναι 509 με 131 ξένους και ποσοστό 25.7% , δηλαδή ένας στους τέσσερις με τον Βολιβιανό διεθνή της Καλαμάτας Αλγκαράνιαζ να κατατάσσεται στην πρώτη θέση σε αξία με €750 χιλιάδες ευρώ!