Έμαθε αντιπάλους ο Προμηθέας στο Eurocup

Στο νέο σύστημα διεξαγωγής του EuroCup, o Προμηθέας βρέθηκε στον Β’ όμιλο και είναι στο χέρι του να πάρει το εισιτήριο για τις 16 καλύτερες ομάδες. Όσο συναρπαστική είναι η πρώτη φάση του νέου EuroCup με δύο ομίλους των 10 ομάδων, άλλο τόσο συναρπαστική θα είναι η συνέχεια με τα… νοκ άουτ παιχνίδια!

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της διοργάνωσης για τη σεζόν 2021-22, όπου σχηματίστηκαν δύο όμιλοι των 10 ομάδων. Την πρόκριση θα πάρουν οι οκτώ πρώτες ομάδες και έκτοτε θα υπάρχουν μόνο… μονά παιχνίδια στην έδρα της ομάδας με το καλύτερο ρεκόρ! Κάτι που θα συνεχιστεί έως και τον τελικό!

Ο Προμηθέας βρέθηκε στον Β’ όμιλο του EuroCup και θα αντιμετωπίσει την Βαλένθια, την Γκραν Κανάρια, την Μπούντουτσνοστ, την Βίρτους Μπολόνια, την Τσεντεβίτα/Ολίμπια, την Μπουρζ, την Ουλμ, την Μπούρσασπορ και τη Βενέτσια.

Αντίστοιχα στον Α’ όμιλο βρέθηκαν η Ανδόρα, η Λοκομοτίβ Κουμπάν, η Μπανταλόνα, η Παρτίζαν, η Λιετκαμπέλις, η Τρέντο, η Μετροπολιτάν, η Τουρκ Τέλεκομ, το Αμβούργο και η Σλασκ Βρότσλαβ.