Έμεινε «ζωντανή» η Θύελλα Πατρών στο κυνήγι του τίτλου

Θύελλα Πατρών-Δόξα Παραλίας 2-0 (9΄, 61΄Δ. Νικολόπουλος)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δ. Νικολόπουλο, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα, η Θύελλα Πατρών πήρε τους τρείς βαθμούς απέναντι στην Δόξα Παραλίας και συνεχίζει να διαιτηρεί τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα.

Μόλις στο 7’ λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Πανίτσα, κάτι που έκαναν τελικά στο 9’ λεπτό, όταν σε κόρνερ του Αγουρίδη ο Νικολόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σμιγάδη για το 1-0.

Στο 15’ λεπτό ο σκόρερ των κυανόλευκων είχε νέο καλό σουτ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Δόξας, ενώ στο 22’ λεπτό ο Ντίνος έκανε το σουτ και ανάγκασε τον Σμιγάδη σε απόκρουση στην δεξιά του γωνία.

Στο 35’ λεπτό και πάλι ο πορτιέρο της Δόξας είχε εντυπωσιακή απόκρουση στο εξ επαφής σούτ του Τσότρα, με αυτή την ευκαιρία να καταγράφεται και η τελευταία για το α΄μέρος της αναμέτρησης,

Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 61’ λεπτό, ο Νικολόπουλος μετά από σέντρα του Αδαμόπουλου, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Σάκη Πεφάνη.

Στο 75’ λεπτό ο Γκάτσης που πέρασε ως αλλαγή δεν κατάφερε να κερδίσει τον Σμιγάδη, ενώ και στο 77’ λεπτό ο νεαρός πορτιέρο της Δόξας απόκρουσε το καλό σουτ του Πανίτσα.

Τελικό σκορ του 2-0, το οποίο κρατάει «ζωντανή» την Θύελλα Πατρών στο κυνήγι του τίτλου.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης) : Κουγιουμτζόπουλος, Ν. Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Νικολόπουλος, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Παναγόπουλος, Ντίνος (62΄Γκάτσης), Τσότρας, Κ. Κωνσταντινίδης (46’ Κουτσαντώνης), Πανίτσας (78’ Σμπόρας)

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χρ. Τσίκας) : Σμιγάδης, Βγενόπουλος, Πυρρής, Λαζανάς, Νίκας (73’ Κόκα), Δελέγκος (46΄Σιδέρης – 90’ Αγγελούσης), Στάμος, Γκολφινόπουλος, Βέρρας, Νικολόπουλος, Τσιβγενίδης (62’ Μπινιέρης)