Έμεινε στα χαμηλά, αλλά πέρασε μηνύματα η Δάφνη Πατρών

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας βρίσκεται η Δάφνη Πατρών.

Αν και ουραγός η ιστορική ομάδα σχεδόν πάλεψε σε όλα της τα παιχνίδια δείχνοντας πως οι 4 βαθμοί που έχει καταφέρει ο σύλλογος να συγκεντρώσει είναι μια πλασματική εικόνα.

Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο πρώην ποδοσφαιριστής Γρηγόρης Παπαχρυσανθακάκης, ενώ τον ακολούθησαν και πολλοί περσινοί του συμπαίκτες από την ομάδα του Ηρακλή Πατρών, όπου στέφθηκαν πρωταθλητές.

Αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι η άψογη φιλοξενία που παρείχαν οι άνθρωποι της ομάδας. Ο πρόεδρος της Δάφνης, Γιώργος Κορφιάτης, μετά από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση, έψηνε σουβλάκια και κερνούσε την αντίπαλη ομάδα, αλλά και τους διαιτητές. Μία κίνηση που περνάει πολλά μηνύματα, καθώς σπάνια βλέπεις τέτοιου είδους πράξεις από παράγοντες ομάδων, δείχνοντας πως το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή.

Αναλυτικά όλοι οι σκόρερ της φετινής χρονιάς για την Δάφνη Πατρών : Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος 6, Γιώργος Φραντζής 3, Νίκος Θεοδωρακόπουλος  2, Θανάσης Μανωλίδης 2, Βασίλης Διαμαντόπουλος 2, Γιώργος Σπυρόπουλος 1, Γιάννης Μπούλμπος  1, Αποστόλης Μήτρου 1, Παναγιώτης Φραντζής  1.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς