Έναρξη στην σχολή ποδοσφαίρου του Ατρόμητου Πατρών

Επιστρέφουν σιγά σιγά τα τμήματα υποδομής στη Σχολή ποδοσφαίρου του Ατρόμητου Πατρών, υπό τις οδηγίες διπλωματούχων, πιστοποιημένων από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προπονητών. Επίσης, με την υποστήριξη από Διατροφολόγο και Αθλητικό Ψυχολόγο και με λειτουργία τμημάτων, όλων των ηλικιών, για αγόρια και κορίτσια.

«Με αρχή μας «Το μυστικό είναι η απόλαυση», με σεβασμό στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και με διάθεση απόλυτης συνεργασίας, ξεκινάμε τη νέα αθλητική χρονιά, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση.

Ο Ατρόμητος Πατρών δίνει μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομών την νέα περίοδο και όπως τόνισε ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γεροντίνης:

«Ο Ατρόμητος πρωτοπορεί για ερασιτεχνική ομάδα, αφού για τρεις μήνες, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο, θα υπάρχει δωρεάν συνδρομή για όλα τα παιδιά. Και για τα παιδιά που είναι ήδη στις ακαδημίες μας, αλλά και για τα νέα παιδιά που θα έρθουν.

Θέλουμε να αυξήσουμε τον αριθμό των παιδιών, αλλά κυρίως να προσελκύσουμε νέα παιδιά να έρθουν στο άθλημα και στον Ατρόμητο. Δουλεύουμε με τρεις διπλωματούχους προπονητές στα τμήματα ακαδημιών, τους Τάκη Παναγιωτόπουλο, Νίκο Μπαρδούνη και Γιώτα Ανδρουτσοπούλου και με τον Γιάννη Καλλιακμάνη προπονητή τερματοφυλάκων».