Ένας “παλιός γνώριμος” στον Π.Ο. Ελασσόνας

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΠΟ Ελασσόνας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού Λεωνίδα Κωστούλα που έχει περάσει από Παναχαϊκή και Αχαϊκή κατά το παρελθόν.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Ελασσόνας το 2011 (ΠΣ Ελασσόνας), ενώ να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε από την ΑΕ Τυρνάβου και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πυργετό, Δωτιέα Αγιάς, Οικ. Τσαριτσάνης, Παναχαϊκή, Απόλλων 1926, Ζάκυνθο, Τύρναβο 2005, ΑΕ Αχαϊκή, Αμβρυσέα Διστόμου, ΑΟ Υπάτου, Νέα Αρτάκη, Αλμωπό Αριδαίας και ΦΣ Κοζάνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΠΟ Ελασσόνας, είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Κωστούλα για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023.

O Λεωνίδας Κωστούλας είναι 30 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής (περίπου 250 συμμετοχές) μεταξύ άλλων Παναχαική, Απόλλων Καλαμαριάς, Αχαική, ΑΟ Υπάτου, Αμβρυσέας Διστόμου, Ζάκυνθο, κ.α.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα, καλή ποδοσφαιρική χρονιά και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο μας».