Ένας Παναχαϊκός με νούμερα που «τρομάζουν»

«Πεντάρα» και όνειρα πεντάδας για τον Παναχαϊκό μετά την ευρεία νίκη επί του Ίκαρου Πετρωτού με (5-1) εκτός έδρας.

Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη, ωστόσο ο Παναχαϊκός φρόντισε να το δείξει και μέσα στο γήπεδο. Οι «κοκκινόμαυροι»… πυροβολούσαν κατά ριπάς και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη στη «μάχη» για τα πλέι οφ ανόδου.

Τα γκολ για τον σύλλογο του Σουλίου που βρέθηκε πίσω στο σκορ σημείωσαν οι Καμπέρος (2), Σιμωτάς, Σπυρόπουλος και Αναγνωστόπουλος. Το συγκρότημα του Βασίλη Μαρκάτου δείχνει να μην έχει αντίπαλο στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και μόνο να προσπαθήσεις να ερμηνεύσεις τα νούμερα της… «τρομάζεις».

Ως νεοφώτιστος ο αρχικός στόχος ήταν η παραμονή η οποία έχει επιτευχθεί. Είναι σαφές ότι η «κοκκινόμαυρη» ομάδα έχει πλέον στόχο την κατάκτηση της 5ης θέσης και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Ο Παναχαϊκός του δευτέρου γύρου σε κάθε του παιχνίδι αποδεικνύει εντός αγωνιστικού χώρου ότι έχει χτίσει μία ομάδα η οποία είναι πολυτέλεια για αυτή την κατηγορία έχοντας μαζέψει 15 βαθμούς, (14 μάζεψε στον πρώτο γύρο), διαθέτοντας την 4η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 48 γκολ, πίσω μόνο από Αχαϊκό, Α.Ε. Ροϊτίκων και Περιβόλα που πρωταγωνιστούν.

Είναι ενδεικτικό ότι στο μοναδικό ματς που δεν μπόρεσαν οι Σουλιώτες να σκοράρουν ήταν κόντρα στον Αστέρα Λεοντίου, όπου γνώρισαν την ήττα, έχοντας μάλιστα χαμένο πέναλτι με τον Σπυρόπουλο. Εννέα παίκτες έχουν τραβήξει το «κουπί» στο σκοράρισμα. Πιο αναλυτικά: Τσουμπός (10), Καμπέρος (10), Σιμωτάς (7), Αναγνωστόπουλος (7), Φ. Νικολακόπουλος (6), Σπυρόπουλος (5), Σπανός (1), Θεοδωρακόπουλος (1), Δρόσος (1).