Ένας “πρώην κοκκινόμαυρος” έστειλε τον Ιωνικό πιο κοντά στη Σούπερ Λιγκ

Ο Ιωνικός έφυγε από το διπλό από τη Λάρισα επικρατώντας του Απόλλωνα με 0-1, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 2. To μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για την ομάδα της Αττικής το σημείωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, Δημήτρης Κοτσώνης στο 20ο λεπτό.

Αυτή, ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον Ιωνικό, που ανεβαίνει στους 37 πόντους, στο +5 από τον κοντινότερο διώκτη της, φιγουράροντας πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Δημήτρης Κοτσώνης στο 20ο λεπτό, πέτυχε το γκολ που έκρινε το σημερινό παιχνίδι με άψογο πλασέ μετά από καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μαρτιν Ρόλε, ενώ δοκάρι είχε ο Ματίας Κάστρο στο 66ο λεπτό.

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού κατάφεραν κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα και έφτασαν σε μια ακόμη σπουδαία νίκη. Αυτό ήταν το ενδέκατο φετινό τρίποντο στη Super League 2 για του Νικαιώτες, που ξέφυγαν… πέντε βαθμούς από τον δεύτερο Λεβαδειακό (έχει 32 βαθμούς).

Συνθέσεις:

Απόλλων Λάρισας (Φρατζέσκος): Γλύκος, Σκούπρα, Καρίκι (47’ λ.τρ. Καμπέρης), Μόρας, Γκόλιας (62’ Ομπράντοβιτς), Μπάλλας, Ντα Κάμπο (38’ λ.τρ. Λίταινας), Χατζής, ΑθανασιάδηςΓιάκος, Μπαλογιάννης (62’ λ.τρ. Μπάμπης).

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Κοτσώνης, Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Γκοτσούλιας, Μουμίν, Ρόλε (85’ Κουϊρουκίδης), Βλαχομήτρος (76’ Ματσούκας) Πλατέλλας (76’ Μάναλης), Κάστρο (85’ Νιάσε).