Ένατη σερί νίκη για τη Γαλήνη που βλέπει κορυφή!

Άλλη μια νίκη, άλλο ένα βήμα προς την  επάνοδο στη Β΄ Κατηγορία έκανε η Γαλήνη με το 6-2 επί της Νεάπολης Πατρών την περασμένη Κυριακή.

Για την φιλόδοξη πρωταθλήτρια (που βρίσκεται στο -3 από την κορυφή),  από δύο γκολ σημείωσαν οι Μπανταδάκης, Δ. Ζέζας και Σεραφής, ενώ να σημειωθεί πως οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια. Ο προπονητής Μπάμπης Παπαγιάννης μπορεί να απουσίαζε λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, αλλά η ομάδα του έφτασε εύκολα στη νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του καρναβαλιού η Γαλήνη θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Λεοντίου (εκτός έδρας), ενώ ακολουθούν κατά σειρά οι αναμετρήσεις με Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων (εντός),  Δόξα Πατρών (εκτός), Ίκαρο Λακκόπετρας (εκτός), Ρωμανό (εντός), Φωστήρα Οβρύας (άνευ αγώνος), Πείρο Ισώματος (εντός), Κρίνο (εκτός).

Να σημειωθεί πως η Γαλήνη διαθέτει την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 53 γκολ ενεργητικό και τη 2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 12 γκολ παθητικό. Παράλληλα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της έχει το απόλυτο των νικών (8-0 με γκολ 30-4).

Αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα η Γαλήνη θα τερμάτιζε στη 2η θέση και θα έμπαινε με έξτρα βαθμούς στη διαδικασία των πλέι οφ ανόδου.

Γαλήνη (5 β.)

Πείρος Ισώματος (1 β.)

Αστέρας Λεοντίου (0 β.)

Ωλενιακός (0 β.)

Γαλήνη: Διαμαντόπουλος, Π. Ραμαντάνης (Γιατράς), Καραμπούλας, Κακαφώνης (Δημητρίου), Γ. Ζέζας, Λ. Ραμαντάνης, Μπανταδάκης, Καρράς, Δ. Ζέζας (Κατσαγάνης), Χόρτης, Σεραφής (Μάστορας).