Ένα βήμα πιο κοντά στα μπαράζ ανόδου η Νίκη Προαστίου!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Ταξιάρχης

ΣΚΟΡΕΡ: 17’ Καρέλας, 68’ Μουστάκας 72’ Γαλάνης

Η Νίκη Προαστίου πήρε μεγάλη νίκη στο σημερινό ματς, καθώς επικράτησε του Ηρακλή Πατρών με σκορ 3-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Νίκου Πατρώνη πίεζε συνεχώς στο παιχνίδι, είχε ευκαιρίες για γκολ και δύο δοκάρια, παίρνοντας μεγάλο τρίποντο για την τετράδα που την στέλνει στα πλέι οφ για την άνοδο στην Γ’εθνική.

Απ’την άλλη ο Ηρακλής Πατρών είχε πολλές απουσίες στο σημερινό ματς, έπαιζε χωρίς φορ και σε όλο το παιχνίδι απείλησε μόνο με ένα σουτ του Μαντά στο πρώτο ημίχρονο.

Την επόμενη αγωνιστική η Νίκη Προαστίου υποδέχεται την Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας, ενώ ο Ηρακλής Πατρών θα φιλοξενήσει την Θύελλα Αιγίου.

ΦΙΛΜ:

2′ πρώτο καλό σουτ για τη Νίκη, όταν ο Καταβάτης έκανε το σουτ από τα δεξιά και έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

12′ Ωραία ενέργεια από τον Σαμαντά ο οποίος έφερε την μπάλα στο δεξί του και με ένα σουτ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα πάνω στον Μυλωνόπουλο.

17′ Η Νίκη Προαστίου άνοιξε το σκορ σε 1-0, με το σουτ του Καρέλα μέσα από την περιοχή, δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο Μυλωνόπουλος.

45′ Έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ της Νίκης Προαστίου, ο Μαντάς έστειλε την μπάλα προς τα πίσω με κεφαλιά και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

50′ Όταν ο Καρέλας έστρωσε για τον Σαμαντά έξω από την περιοχή, αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη.

54′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη να κάνει δύο τα τέρματα της, όταν ο Καταβάτης έδωσε την πάσα στον Σαμαντά μέσα στην περιοχή και δεξιά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε ψηλά άουτ.

62′ Τεράστια ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Καρέλας έκανε το σουτ, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια δεν κατάφερε κανένας να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κερδίζοντας επιθετικό φάουλ ο Μυλωνόπουλος.

68′ Η Νίκη Προαστίου έκανε το 2-0, όταν ο Μουστάκας βγήκε μπροστά από τον Μυλωνόπουλο, τον πέρασε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

72′ Η Νίκη Προαστίου τελείωσε το ματς κάνοντας το 3-0 με το σουτ του Γαλάνη, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς του Ηρακλή και στη συνέχεια ο Μυλωνόπουλος δεν μπόρεσε να την μπλοκάρει και πήγε στα δίχτυα.

90+2′ Έπειτα από το γύρισμα του Καταβάτη, ο Γαλάνης έκανε ένα σουτ με το αριστερό αλλά ο Μυλωνόπουλος έκανε μεγάλη επέμβαση και στη συνέχεια την έδιωξαν οι αμυντικοί.

Συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ( Νίκος Πατρώνης) 1. Μποσγανάς 2. Πολύδωρος 3. Κατσάς 4. Ξύδης 5. Καταβάτης 6. Σαρρής 7. Δημόπουλος 8. Καϊμακάς (59′ Διαμαντόπουλος) 9. Καρέλας (72′ Ευαγγέλου) 10. Μουστάκας (70′ Γαλάνης) 11. Σαμαντάς (82′ Βρεττάκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Νίκος Δεργούτης): 1. Μυλωνόπουλος 2. Μεμάγκα 3. Χριστόπουλος 4. Μαργώνης 5. Ντεντόπουλος (55′ Σουλιώτης) 6. Παπαδόπουλος 7. Νιάχος Χ. 8. Κατριμπούζας 9. Γεωργίου (85′ Γκίτσης) 10. Λάβδας 11. Μαντάς.

Eπιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου