Ένα γκολ και… ανοίγει στο «Πάρκεν»

Μάθετε τα πάντα για το πάμε στοιχημα

Η αγωνία ολοένα και μεγαλώνει τη στιγμή που μπαίνουμε στην 3η εβδομάδα των τελικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και η «8άδα» αρχίζει να παίρνει την τελική της μορφή.

Από χθες γνωρίζουμε τις 4 από τις 8 φιναλίστ και σήμερα Ισπανία και Γαλλία θα προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν το ρόλο του φαβορί που τους έχει δοθεί με το άκουσμα των αντιπάλων τους. Εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς των «φούριας ρόχας» κόντρα στην επικίνδυνη Κροατία, παιχνίδι που θα γίνει στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης.

Κροατία: Σε ένα μόνο ματς μπήκε το «πρέπει» για τους Κροάτες στον όμιλο και σε αυτό το ματς ήταν εξαιρετικοί. Με το 3-1 επί της Σκωτίας, οι δευτεραθλητές κόσμου από το 2018 πήραν το εισιτήριο για τους «16», όμως εκεί η τύχη έμελλε να τους ρίξει απέναντι στην Ισπανία, η οποία τερμάτισε 2η στον όμιλό της. Η παρέα του Μόντριτς έχει κάνει μια αρκετά μεγάλη ανανέωση σε σχέση με την ομάδα που είχε πριν 3 χρόνια στο Μουντιάλ, όμως οι… βεντέτες υπάρχουν ακόμα στο ρόστερ και μπορούν να πάρουν ματς μόνοι τους. Σημαντικές οι απώλειες των Πέρισιτς και Λόβρεν από το αρχικό σχήμα, ετοιμάζει έξτρα αμυντική προσέγγιση ο Ντάλιτς.

Ισπανία: Απειλήθηκε με άμεσο αποκλεισμό η Ισπανία στο τελευταίο της ματς στον όμιλο κόντρα στη Σλοβακία, όμως εκεί που έπρεπε, οι «ρόχας» έπαιξαν κυριολεκτικά για τη… ζωή τους. Διέλυσαν με 5-0 τους άτυχους αντιπάλους τους, στέλνοντας και ένα μήνυμα προς όλους ότι είναι εδώ και κανείς δε μπορεί να τους ξεγράφει ακόμα και για τον τίτλο. Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε έδειξαν εξαιρετικό χαρακτήρα στα δύσκολα, ήταν σοβαροί και κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουν κόντρα στην έμπειρη Κροατία, που είναι «ειδική» στα νοκ-άουτ. Δεν υπάρχουν απώλειες, ίδιο σχήμα με το προηγούμενο ματς αναμένεται να δούμε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η πρόσφατη παράδοση δείχνει πως Ισπανοί και Κροάτες όποτε συγκρούονται βλέπουμε γκολ και θέαμα. Στα νοκ-άουτ πάντα ένα γκολ ανοίγει το ρυθμό και δεν αποκλείεται, αν αυτό έρθει νωρίς, το over 2.5 στο 2.05 του Stoiximan να επιβεβαιωθεί.

Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)