Ένα γκολ το μπορεί…

Μάθε τα πάντα για τον στιχιμαν

Μπαίνουμε και πάλι στους πού υψηλούς ρυθμούς του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αυτή την εβδομάδα διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη.

Μπορεί το πιο αμφίρροπο σημερινό ματς να γίνεται στη Μαδρίτη, όμως εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με το άλλο, ανάμεσα στη Σίτι και τη Ντόρτμουντ στο «Έτιχαντ».

Μάντσεστερ Σίτι: Με το πρωτάθλημα σχεδόν τελειωμένο, η Σίτι έχει ακόμα μια ευκαιρία με τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο της για να φτάσει ως την κατάκτηση ενός τροπαίου που… λιγουρεύεται εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε χρόνο οι «πολίτες» τα κάνουν «μούσκεμα» με θεωρητικά αδύναμους αντιπάλους και φέτος πρέπει να προσέξουν πολύ, καθώς η διοργάνωση ολοένα και δυσκολεύει. Κόντρα στη Ντόρτμουντ ο Ισπανός θα ξεκινήσει με στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα «λύσει» τα πόδια των παικτών του για να φτάσουν σε ένα σκορ πρόκρισης από το πρώτο κιόλας ματς. Σημαντικό πως δεν υπάρχουν απουσίες τραυματισμών.

Ντόρτμουντ: Μπορεί στο Γερμανικό πρωτάθλημα να έχει πολύ δύσκολη αποστολή για την 4άδα, όμως η Ντόρτμουντ στην Ευρώπη συνεχίζει να τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχοντας φτάσει μέχρι την 8άδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γερμανοί έχουν μια αποστολή-βουνό κόντρα στη Σίτι, αυτό όμως δε τους εμποδίζει να ονειρεύονται. Ο Τέρζιτς δε θα παίξει μόνο άμυνα στην Αγγλία, καθώς γνωρίζει πως η Σίτι δεν είναι ομάδα που θα πάει σε αργό τέμπο. Στόχος των Βεστφαλών είναι ένα γκολ τουλάχιστον, έχοντας φυσικά τον Χάαλαντ σε ρόλο πρωταγωνιστή. Εκτός είναι οι σημαντικοί Βίτσελ, Σάντσο και Ζαγκαντού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η δυναμική της Σίτι είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και σύμφωνα με τους μπουκ είναι ακόμα μια χρονιά το πρώτο φαβορί για το τρόπαιο. Δε διαφωνούμε πως κόντρα στη Ντόρτμουντ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση αλλά οι Γερμανοί είναι μια… μηχανή γκολ, καθώς σκοράρουν σχεδόν πάντα. Το γκολ-γκολ μας αρέσει στο 1.80 της Bet365.

Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές και stoiximan προσφορές* με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)