Ένα Πατρινόπουλο έδωσε την νίκη στην ΑΕΚ Β΄

Με «χρυσό» σκόρερ τον Πατρινό, Ευθύμη Χριστόπουλο που προέρχεται από την ακαδημία του Αχαϊκού, η ΑΕΚ Β’ επικράτησε με 1-0 της Καλαμάτας στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Super League 2.

Ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, κυνήγησε μία μπαλιά του Κοσίδη, πρόλαβε τους Παπατόλιο και Ταΐρη και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καλαμάτας, πετυχαίνοντας το 1-0. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Χατζηεμμανουήλ είπε «όχι» σε τετ-α-τετ του Μαρκόφσκι.

Το 1-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, μεταξύ των δύο ομάδων, με την ΑΕΚ Β’ να ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Βασικό ο Χρήστους Γιούσης, ενώ ως αλλαγή πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Μουστακόπουλος.

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Λάτσι, Γιαννούτσος, Μπακάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Μπάμπης (90′ Αρβανίτης), Γερολέμου (80′ Χριστόπουλος), Γιούσης (80′ Μουστακόπουλος), Ιατρούδης (60’ Κοσίδης), Μιτάι.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Τσελεπίδης (45’ Αναστασόπουλος), Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Τσαγκαλίδης, Ματέους, Παυλίδης, Τάτος (78′ Nάνι), Κόκκορης (70’ Μαρκόφσκι), Λουκίνας.