Ένα stop στις ανούσιες δηλώσεις!

Είναι πραγματικά απορίας άξιο τι ακριβώς συμβαίνει στην φετινή Παναχαϊκή.

Δεν μπορώ να δεχθώ, σε καμία περίπτωση, ότι κάνουν κάποιοι δηλώσεις, σχολιάζουν, βγαίνουν και γράφουν ότι τους κατέβει στο μυαλό σε facebook και Instagram.

Και  προσέξτε και εντός της ομάδας!

Σε μια σοβαρή ομάδα, δεν συμβαίνει αυτό.

Με πρόσφατο παράδειγμα, ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής που έγραψε κάτι που δεν λογοκρίθηκε από κανέναν στην ομάδα και ενδεχομένως να μην τιμωρήθηκε κιόλας.

Και ενώ το έκανε και το μετάνιωσε, δεν ζήτησε – ως όφειλε – και συγνώμη για όπου απευθυνόταν. Είτε στους δημοσιογράφους, είτε στον κόσμο.

Από έναν άνθρωπο σαν τον Γιώργο Μπάρλο, θα περίμενα, δε, να σταματήσει τις διαρροές προς τον τύπο και τα social και επιτέλους να μπει ένα φρένο στις αναρτήσεις.

Γνωρίζουμε όλοι, ότι το παν σε μια ομάδα είναι ότι δεν πρέπει να παίρνει κανείς θέση για όσα συμβαίνουν εντός των τειχών, παρά μόνο η διοίκηση.

Εφόσον όμως δοθεί άδεια από τη διοίκηση να μιλούν οι παίκτες στους δημοσιογράφους. Αυτό τουλάχιστον, συμβαίνει σε σοβαρές ομάδες.

Το να γράψεις μια ηλιθιότητα χωρίς πρώτα να το σκεφτείς, πρέπει να έχεις και τις ανάλογες συνέπειες.

Στην Παναχαϊκή, έχουμε δει αναρτήσεις από παίκτες μέχρι και ότι τραβάει η όρεξή σου!

Κάπου, δηλαδή να μπει ένα stop!

Δεν είμαστε κατά της ελευθερίας του λόγου, αλλά, μετά μην σε ενοχλεί η γνώμη του φιλάθλου, όταν δε μπορείς να ελέγξεις τα του οίκου σου.

Ο φίλαθλος, στο φινάλε, την πονάει την ομάδα και θέλει να εκφραστεί. Όχι, βέβαια, με τον τρόπο που επιλέγουν κάποιοι, με κατάρες και απαράδεκτες εκφράσεις που δεν τις εκστομίζεις ούτε στον χειρότερο εχθρό σου.

Κατέθεσε την άποψή σου με σεβασμό προς όλους.

Νίκος Παπαστεφανάτος