Ένσταση η Θύελλα Πατρών για το γήπεδο!

Ένσταση για αντικανονική διεξαγωγή του αγώνα, κατέθεσε πριν το ματς με το Διαβολίτσι η Θύελλα Πατρών.

Η ένσταση, έγινε για παράβαση του άρθρου 21 του ΚΑΠ, με βάση το οποίο η γηπεδούχος ομάδα πρέπει να προσκομίσει άδεια τέλεσης αγώνα πριν από αυτόν. Η άδεια προσκομίζεται από την Περιφέρεια. Η ομάδα της Πάτρας έχει πιθανότητες να κερδίσει με 3-0 το ματς και να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από το Διαβολίτσι.

Στην ομάδα της Μεσσηνίας τονίζουν ότι προσκόμισαν σήμερα στους διαιτητές την σχετική άδεια καταλληλόλητας από την Περιφέρεια. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η υπόθεση.

Στο αγωνιστικό μέρος η Θύελλα Πατρών ηττήθηκε με 3-1, δεχόμενη και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι έδειξε καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, έχοντας μάλιστα μία καλή στιγμή για να προηγηθεί με τον Αγγελή. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι με δύο γκολ του Αθανασόπουλου και ένα του Τσάτσου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έφτασαν στη μεγάλη νίκη, με το Δημήτρη Αγουρίδη να μειώνει στο 91ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Σιδέρης, Μανθόπουλος, Ν.Κωνσταντινίδης (64΄Τσίμπιτσης), Σμπόρας (82΄Κουτσαντώνης), Δημητρίου, Κατριβέσης (64΄Σκουμής), Αγουρίδης, Παναγόπουλος, Αγγελής, Αποστολόπουλος (82΄Πανίτσας), Βέρρας.