Έπαιξε όσο χρειαζόταν για να νικήσει το Πάτραι

Γήπεδο Πετρωτού: Βύρωνας Ξυπολιάς

Διαιτητής: Χρονάς (Ανδριανός-Σταθοπούλου)

Σε ένα «φτωχό» ποιοτικά παιχνίδι, καθώς ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες το ΑΠΣ Πάτραι κατάφερε να κερδίσει τον Πήγασο Μπεγουλακίου με σκορ 1-0 και να ντουμπλάρει τις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Στα του παιχνιδιού τώρα, ο Πήγασος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, αφού στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού το σουτ του Ζαρναβέλη μέσα από την περιοχή κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Στην συνέχεια το Πάτραι πήρε τα ηνία του παιχνιδιού με πολύ ωραία κυκλοφορία μπάλας, για να απειλήσει για πρώτη φορά στο 16′ όταν ο Κατσιγιάννης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά ο Τρίγκας απέκρουσε ενστικτώδεις πριν η μπάλα πέρασε την γραμμή αλλά ο Γερογιάννης εξ επαφής από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 36′ το σουτ του Χριστόπουλου από πλευράς Πήγασου πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Για να έρθουμε στο 44′ όταν ύστερα από κλέψιμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Δημητρακόπουλος έδωσε πάσα στον Φούφουλα αυτός βρήκε πολύ ωραία τον Κατσιγιάννη και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στην δύναμη με αποτέλεσμα η πρώτη καλή ευκαιρία να σημειωθεί στο 75′ με ένα σουτ του Γεωργόπουλου που μπλόκαρε εύκολα ο Αναστασοβίτης. Τέλος στο 88′ το σουτ του Σαμπανέι ύστερα από ατομική ενέργεια κατέληξε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Πλέον στο στρατόπεδο του ΑΠΣ Πάτραι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση καθώς η ομάδα μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη Πατρών στο μεγάλοι ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής.

Από την πλευρά η ομάδα του Σπύρου Αθανασόπουλου για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι γνώρισε την ήττα και η επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Πατρών/Πολύτεκνο κρίνεται ως ευκαιρία για να καταφέρει η ομάδα να αποσπάσει τους πρώτους βαθμούς της στο φετινό πρωτάθλημα. Χωρίς ιδιαίτερα λάθη η διαιτησία του κ. Χρονά και των βοηθών του.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σταμάτης Σαρρής): Αναστασοβίτης, Θεοτοκάτος, Γερογιάννης, Ιωάννου, Γιαννόπουλος, Βάρρας, Κατσιγιάννης (74’ Καράγιωργας), Ζέλος (78’ Χριστοδουλόπουλος), Δημητρακόπουλος (55’ Σαμπανέι), Μιχαλόπουλος (46’ Μπακάλης), Φούφουλας.

ΠΗΓΑΣΟΣ MΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Σπύρος Αθανασόπουλος): Τρίγκας, Πλέγας, Γιώτης, Χριστόπουλος (78’ Μπαλάσης), Αθανασόπουλος, Ζαρναβέλης (78′  Γκοτσόπουλος), Παπαδητρακόπουλος (66’ Κοκοβίκας), Κυριακόπουλος (66’ Ζαχαράτος), Μπαρλάς (57’ Κριμπάς), Γεωργόπουλος, Αποσκίτης.