Έπαιξε όσο χρειαζόταν ο Πανμοβριακός Ριόλου

ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΑ: Παναγιώτης Σουτζόγλου
ΔΙΑΙΤΗΤHΣ: Σαμαρτζής Κωνσταντίνος
ΣΚΟΡΕΡ: 9′ Αλποχωρίτης, 90′ Κατσαρέλιας – 17′ 36′ Οικονομόπουλος, 25′ Παναγιωτόπουλος, 44′ Νιφορόπουλος, 50′ Λιάκος, 69′ Γκέγκα

Ο Πανμοβριακός όπως αναμενόταν είχε πολύ εύκολο έργο κόντρα στην Αναγέννηση Πατρών της οποίας επικράτησε με το εμφατικό 6-2. Παρότι προηγήθηκε η ομάδα του Λαδόπουλου γνώρισε τη συντριβή στη συνέχεια από τη σαφώς καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα του Ριόλου.

ΦΙΛΜ:

9′ Άνοιξε το σκορ η Αναγέννηση Πατρών, όταν έγινε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε σε παίκτη, πήγε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Αλποχωρίτης με πλασέ έκανε το 1-0

11′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ριόλο, με την κεφαλιά του Παπαγεωργακόπουλου να πηγαίνει δίπλα από το δοκάρι άουτ.

17′ Έπειτα από το κόρνερ του Νιφορόπουλου, ο Οικονομόπουλος με προβολή ισοφάρισε για τον Ριόλο σε 1-1. Η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

25′ Ο Λιάκος έπαιξε ωραία με τον Παναγιωτόπουλο και αυτός με πλασέ έκανε την ανατροπή 1-2.

36′ έπειτα από τη σέντρα του Γκέκα, ο Οικονομόπουλος με προβολή έκανε το 1-3 για τον Ριόλο.

44′ Ο Ριόλος έκανε το 1-4, όταν ο Νιφορόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή και από τα δεξιά, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

50′ Ο Ριόλος έκανε το 1-5, όταν ο Βαγιώτης έκανε την κάθετη για τον Λιάκο, αυτός πέρασε τον τερματοφύλακα από τα αριστερά και πλασαρε σε κενή εστία για το 1-5.

69′ Έπειτα από τη σέντρα του Λιάκου, ο Γκέκα έκανε κοντρόλ, στη συνέχεια έκανε και το σουτ και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-6.

78′ τεράστια ευκαιρία για την Αναγέννηση, όταν ο Φραντζής μπήκε μέσα στην περιοχή, το σουτ που έκανε την έβγαλε εντυπωσιακά ο Μπακάλης και στη συνέχεια ο Κατσιαδάς με κεφαλιά έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει στο σκορ

90′ ο Κατσαρέλιας με ένα σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-6 και είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Φώτης Φοής): Μ. Μπερτσουκλής, Μπερτσουκλής Ν., Κατσιάδας (81′ Λαμπίρης), Πετρακόπουλος (54′ Καπνίσης), Τσίμπιτσης, Αργυρόπουλος (46′ Πανταζόπουλος), Χαβάνης (81′ Γιαννόπουλος), Φραντζής, Κατσαρέλιας, Αλποχωρίτης (73′ Χριστοδουλόπουλος), Δημητριάδης.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ (Θανάσης Παπουτσής): Μπακάλης, Π. Κάτσενος, Βαγιώτης, Σπανός (46′ Κουτρούμπας), Νιφορόπουλος (79′ Σπυρόπουλος), Κοκκίνης (79′ Κατριμπούζας), Λιάκος, Παπαγεωργακόπουλος (65′ Γκιζαριώτης), Παναγιωτόπουλος (44′ Αρ. Κάτσενος), Οικονομόπουλος, Γκέγκα.