Έριξε τη “βόμβα” ο Βαγγέλης Ιωάννου: “Πάει για 15 Ιανουαρίου η έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2”

Ο γνωστός δημοσιογράφος και επί σειρά ετών μέλος της ΕΡΤ Βαγγέλης Ιωάννου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Κώστα Λαμπρόπουλου στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 και εκτός από τα μπασκετικά θέματα αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 για το οποίο είπε ότι σύμφωνα με τα όσα γνωρίζει ο ίδιος η έναρξη του θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα μέσα του Ιανουαρίου!

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Πιστεύω ότι μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου θα έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα. Εάν μέχρι τότε δεν ξεκινήσουν τότε δεν θα γίνουν ποτέ, γιατί δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες. Το μπάσκετ ίσως παίξει η Α2 και μέσα στον Ιούλιο. Το ποδόσφαιρο όμως είναι δύσκολο να παίξει το καλοκαίρι. Μέχρι 15 Ιανουαρίου θα έχουν ξεκινήσει όλα τα άλλα πρωταθλήματα. Η Σούπερ Λιγκ 2 θα αλλάξει το φορμάτ, θα συμπυκνωθεί η σεζόν και θα γίνονται δύο αγώνες την εβδομάδα έτσι ώστε να βγουν οι ημερομηνίες. Δεν θα είναι όλες οι εβδομάδες με διπλές υποχρεώσεις, αλλά οι περισσότερες θα είναι έτσι. Πιθανόν δεν θα γίνουν και πλέι-οφ στην Σούπερ Λιγκ 2. Και στο Κύπελλο ήδη έχουν γίνει αναπροσαρμογές προς αυτή τη κατεύθυνση”.

Δηλαδή με λίγα λόγια όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό όλα παραμένουν στον “αέρα” για σέντρα εντός Δεκεμβρίου! Ο Βαγγέλης Ιωάννου εργάζεται πολλά χρόνια στην ΕΡΤ που θα αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος επομένως η πληροφόρηση του θεωρείται καλή και οι τοποθετήσεις του έγκυρες ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για τον διευθυντή του αθλητικού τμήματος της δημόσιας τηλεόρασης!

Όλα αυτά ενώ για την Τετάρτη (2/12) αναμένεται η περιβόητη απόφαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων για το αν θα ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις…