Έρχεται μεταγραφή από το πάνω-ράφι για τον Ατρόμητο Πατρών

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Ατρόμητος Πατρών καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έχει επέλθει προφορική συμφωνία με τον Άκη Κωστή που έμεινε ελεύθερος από τον Ναυπακτιακό Αστέρα πριν λίγες ημέρες.

Αύριο, Δευτέρα η μετακίνησή του αναμένεται να ολοκληρωθεί επίσημα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με επιτυχία σε ομάδες Γ΄ Εθνικής. 

Πέρυσι έπαιξε σχεδόν σε όλα τα ματς με τον Ναυπακτιακό Αστέρα σημειώνοντας 2 γκολ, μοιράζοντας παράλληλα 5 ασίστ, αγωνιζόμενος ως μπακ σε αρκετά παιχνίδια.

Παλαιότερα ήταν μέλος τόσο της Δόξας Μανωλάδας όσο και των Καλαμάτας,  Τσικλητήρα Πύλου, Διαγόρα Βραχνεΐκων, Πόρου, Κατασταρίου, Λαμίας, Θύελλας Πατρών και Αχαϊκής.

Οι τρεις τελευταίες μεταγραφές (Τσίμπιτσης, Γραμματικόπουλος, Κωστής) αποτέλεσαν προσωπική επιθυμία του προέδρου, Γιώργου Μπάρλου.

Ο Ατρόμητος μπορεί να άλλαξε νοοτροπία έχοντας αρκετά νέα παιδιά στο ρόστερ του, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει θέλοντας να παρουσιάσει μια ομάδα σοβαρή, που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια.