Έρχεται ο Αραβίδης, τι «παίζει» με Μυτίδη, ποιος ζήτησε να αποχωρήσει!

Ο Χρήστος Αραβίδης έρχεται σήμερα στην Πάτρα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Παναχαϊκή. Και στις 19:00 το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες. Αποθεωτική υποδοχή του ετοιμάζουν οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής που θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα έξω από το γήπεδο της Αγυιάς.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της Παναχαϊκής για το Νέστορα Μυτίδη. Στον Κύπριο φορ έγινε μια καλύτερη οικονομική προσφορά από τους «κοκκινόμαυρους», δείχνοντας έτσι… το πόσο θέλουν να τον εντάξουν εκ νέου στο δυναμικό τους. Την πληροφόρηση επιβεβαίωσε και άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του παίκτη.

Για Λουσέρο (έχει πολύ καλή πρόταση από ομάδα της Κύπρου) και Μπρους σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ τι συμβαίνει με τις περιπτώσεις τους. Επαφή έγινε και με το Μιχάλη Μπουκουβάλα που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βασικός και αναντικατάστατος τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές σεζόν στον «Άγιαξ της Ηπείρου» παίζει με την ίδια ευκολία τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πάντα «ανοιχτό» του Απόστολου Σκόνδρα για το κέντρο της άμυνας, με την πίεση να γίνεται ολοένα και πιο ασφυκτική προς τον έμπειρο στόπερ. Στα υπόλοιπα θέματα ο Κωνσταντίνος Καπούταγλης φημολογείται ότι ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος μιας και δεσμεύεται για ακόμα έναν χρόνο με την Πατρινή ομάδα.

Οι ιθύνοντες των Πατρινών σε πρώτη φάση του το αρνήθηκαν και του ζήτησαν να μείνει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο. Τώρα αν θα υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη στην συγκεκριμένη υπόθεση θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Βέβαια, υπάρχουν και εκκρεμότητες από το τρέχον ρόστερ. Όσο περνάει ο καιρός ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα πρέπει να πάρει την απόφαση για το ποιους πιτσιρικάδες θα κρατήσει και ποιους θα «κόψει». Ήδη έχει βγάλει κάποια αρχικά συμπεράσματα αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μόλις βγει η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.